Πέμπτη, 18/04/2024 | 19:59

Άσβεστο μίσος για την 27χρονη που μαχαιρώθηκε – «Ήθελε να μου διαλύσει το σπίτι»

726 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2022, 3:34 μμ | 0 σχόλια

Στενοί συγγενείς της 25χρονης που έβαψε τα χέρια της με αίμα, δίνουν τη δική τους εκδοχή για την επίθεση στην 27χρονη. Η ερωτική αντιζηλία όπλισε τα χέρια της…

Την ώρα που η 27χρονη παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να αναρρώσει από τις μαχαιριές που δέχτηκε, η 25χρονη ετοιμάζεται να απολογηθεί κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Δηλώνει μετανιωμένη και τονίζει πως οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, επειδή η γυναίκα που έβαλε στο στόχαστρο είχε βαλθεί να της πάρει τον άντρα και να διαλύσει το σπίτι της.

Ο αδερφός της 25χρονης κατηγορούμενης τονίζει στο newsit.gr: «Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια υπομονή για αυτή την κοπέλα. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και την ζωη της για τον άντρα της. Έκανε τα πάντα για αυτόν. Αυτός ζούσε και με την αδελφή μου και με αυτή την κοπέλα. Η αδελφή μου έχει μετά μετανιώσει και ζητάει συγνώμη για αυτό που έχει κάνει. Δεν έπρεπε να ορμηξει στην κοπέλα. Απο εκείνη την ώρα, μου λέει αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που κάνει στο newsit.gr και ο γαμπρός της 25χρονης που τράβηξε μαχαίρι: «Το θύμα έλεγε στον άντρα της 25χρονης παράτησέ την, δεν μας νοιάζουν τα παιδιά και έφτασε μέχρι το σημείο που πήγε και την μαχαίρωσε. Αυτός έφερε σε επαφή και τις δύο γυναικές για να λύσουν το πρόβλημα και μετά αυτός εξαφανίστηκε, έφυγε από το σημείο. Ο άνδρας αυτός είχε κλείσει το ραντεβού και καλά για να το συζητήσουν και μόλις τις έφερε σε επαφή, έφυγε.

Η συνάντηση έγινε στην πλατεία της Πυλαίας, κοντά στο δημαρχείο. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν επαφές και δεν μιλούσαν προηγουμένως. Εμείς το μόνο που της είπαμε είναι να τον παρατήσει, να τον αφήσει, αλλά αυτή μας έλεγε ότι δεν μπορεί καθώς σκέφτεται τα παιδιά της. “Δεν μπορώ να διαλύσω έτσι το σπίτι μου” έλεγε.

Ο δικηγόρος της 25χρονης Θανάσης Χατζάκος τονίζει στο newsit.gr, πως η πελάτισσά του έχει μετανιώσει: «Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η εντολέας μου, η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά στο πλαίσιο αυτό η παθούσα, θέλωντας να πάρει τον άντρας της κατηγορούμενης και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπιτι, επήλθε θυμός και καυγά.

Πηγαίνοντας στο σπιτι της αδελφής της παθούσας ο καβγάς αυτός φούντωσε και έλαβε χώρα αυτή η πράξη. Στην αυλή του σπιτιού ο καυγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπιτι με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν.

Το όποιο βέβαια από ότι έχω πληροφορηθεί γιατί το θύμα διαφεύγει του κινδύνου και ελπίζουμε πως σίγουρα θα εξέλθει γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της. Σίγουρα δεν υπήρχε ανθρωποκτονος δόλος και δεν πρόθεση να την σκοτώσει. Ήταν ουσιαστικά πάνω στον θυμό και για να την πείσει να αφήσει τον άνδρα της. Δεν ήθελε να την σκοτώσει σε καμία των περιπτώσεων.

Στην απολογία της θα ισχυριστεί ότι δεν μπόρεσε να το δεχτεί γιατί το ηθικό μέρος είναι σίγουρα με την εντολεα μου. Δηλαδή, το να πάρει τον άντρα της είναι αποδεκτό, αλλά να θέλει να κρατήσει και τα παιδιά, αυτό νομίζω είναι πρωτόγνωρο και δεν συνηθίζεται σε πολλές περιπτώσεις. Θα την έδιωχνε από το σπίτι και ήθελε να κρατήσει την επιμέλεια ο άντρας και να μεγαλώσει τα παιδιά με το θύμα. Αυτό δεν μπορούσε να δεχθεί με τίποτα η εντολεας μου, την εξαγριωσε και έφτασε σε αυτήν την πράξη.

Έχει μετανιώσει, ήταν μία στιγμιαία πράξη και όταν πέρασαν οι ώρες και καταλαγιασαν τα ένστικτα και ο θυμός και είδε ότι δεν έπρεπε να δράση έτσι, γιατί το πρώτο που έπρεπε να σκεφτεί ήταν τα παιδιά της. Βλέποντας ότι θα έχανε και τον σύζυγό και τα παιδιά της, έκανε αυτό το λάθος και ευτυχώς δεν ήταν μεγάλο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.»

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα