Σάββατο, 27/04/2024 | 01:15

Πρέβεζα: Λίγα λουλούδια για τον Μιχάλη Παππά-Θερμά συλλυπητήρια

4130 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/08/2022, 9:43 πμ | 0 σχόλια

Πέρασε πολύ μεγάλος αθλητής και μάλιστα μαζί με την παρέα των άλλων συναθλητών του από την Πρέβεζα του Ντίνου Σαγανά, του Γιώργου Ντάβαρη και του κ. Ρετσίνα στα 4Χ100 είχαν κάνει πανελλήνιο ρεκόρ, μέτρησαν οι υπεύθυνοι το γήπεδο, αλλά βγήκε για… 6 μέτρα πιο μικρό και δεν μέτρησε το Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Μιχάλης Παππάς έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στην τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους. Ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Πρέβεζας έφυγε από τη ζωή. Ο Μιχάλης Παππάς ήταν πάντα ευγενής, καλόκαρδος και δοτικός.

Για να σώσει άνθρωπο, το “πλήρωσε” με την υγεία του για το υπόλοιπο της ζωής του, με αποτέλεσμα να έχει ένα πρόβλημα στο πόδι και να μην μπορεί να περπατήσει καλά.

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της Πρέβεζας έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει καλά, επειδή μπήκε στη διαδικασία να σώσει έναν άνθρωπο από τον θάνατο! Για τόσο καλό άνθρωπο μιλάμε. Άνθρωποι σαν τον Μιχάλη Παππά σπανίζουν στις μέρες μας και η φυγή του αφήνει στην κοινωνία της Πρέβεζας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Για μας ήταν ένας αγαπητός γείτονας, ένας πολύ καλός άνθρωπος που δεν θα ξεχάσουμε πίσω. Η φυγή του από τη ζωή πίκρανε πολύ κόσμο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Κυρ Μιχάλη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα