Παρασκευή, 22/09/2023 | 12:54

Πρέβεζα-Ανάπτυξη Τώρα”: “Ο κ. Γεωργάκος και ο κ. Ζέρβας οδηγούν στη διάλυση τη ΔΕΥΑΠ”

424 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2022, 11:26 πμ | 0 σχόλια

Δυστυχώς ως “Ανάπτυξη Τώρα”, αλλά και ως πολίτες, βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτοφανείς καταστάσεις σχετικά με τη ΔΕΥΑΠ. Μπροστά σε καταστάσεις διάλυσης ενός πολύτιμου “γραναζιού” στη λειτουργία του Δήμου Πρέβεζας. Και οι πολιτικές ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.
Ο κ. Γεωργάκος και ο κ. Ζέρβας οδηγούν στη διάλυση τη ΔΕΥΑΠ.
Γίναμε δέκτες καταγγελιών για οικολογική “βόμβα” στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας και απουσία της διοίκησης με αφορμή σπάσιμο αγωγού.
Ενημερωθήκαμε ότι η διοίκηση προχώρησε σε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών επειδή υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία των Πρεβεζάνων.
Ενημερωθήκαμε ότι υπήρξαν εξευτελιστικές καταστάσεις για τη ΔΕΥΑΠ με αφορμή την αδιαφανή επιλογή νέου γενικού διευθυντή.
Είδαμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης κατήγγειλαν προκλητικές αναθέσεις και εκπτώσεις.
Είδαμε χωριά κατακαλόκαιρο να μένουν χωρίς νερό.
Υπήρξαν δημοσιεύματα-κόλαφος στα τοπικά ΜΜΕ για τα θέματα αυτά.
Καμία πολιτική πρωτοβουλία για το ενεργειακό κόστος που απασχολεί όλη την Ελλάδα.
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να διαμορφωθεί κλίμα σήψης γύρω από τη δημοτική αυτή επιχείρηση;
Ο κ. Γεωργάκος δεν μπορεί να κοροϊδεύει τους δημότες με εντάξεις έργων της ΔΕΥΑΠ, που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα από τις υπηρεσίες εδώ και χρόνια και να καυχιέται για επιτυχίες.
Η πραγματικότητα τον διαψεύδει πανηγυρικά και θα παρουσιαστεί αναλυτικά και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου η “Ανάπτυξη Τώρα” θα ζητήσει εξηγήσεις και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.
Ο κ. Ζέρβας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του Προέδρου, ενώ είναι σε παράταξη που δεν στηρίζει τον Δήμαρχο, “γαντζωμένος” από την καρέκλα εξουσίας. Δεν υπακούει σε καμία πολιτική λογική και ηθική η στάση του.
Ήδη εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε καταθέσει με το θεσμικό μας ρόλο συγκεκριμένη πρόταση στη δημοτική αρχή. Είχαμε προτείνει την εκπόνηση Τριετούς Πλάνου Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων του Δήμου Πρέβεζας, καθώς η ενοποίηση της ΔΕΥΑΠ πρέπει να συνοδεύεται και από ένα τέτοιο σχέδιο, αλλιώς συνεχώς θα αντιμετωπίζουμε προβλήματα.
Κανείς δεν μας άκουσε και βλέπουμε το γιατί…
Αν δε βαδίσουμε με πρόγραμμα και στόχους τότε δε θα κάνουμε ποτέ τίποτα για το Δήμο Πρέβεζας.
Η “Ανάπτυξη Τώρα” και θέλει και μπορεί και θα το αποδείξει όταν αναλάβει το “τιμόνι” του Δήμου Πρέβεζας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το παραπάνω αποτελεί δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” και δεν απηχεί τις απόψεις της ΤΟΜΗΣ στην Ενημέρωση

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα