Παρασκευή, 08/12/2023 | 07:23

Γιορτή Σαρδέλας: Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει για τους χώρους στάθμευσης και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

490 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/08/2022, 7:38 μμ | 0 σχόλια

Το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα χώρος στάθμευσης αλλά και ο χώρος στο Λιμάνι προς το Λούνα Παρκ και πίσω από τη Μαρίνα στην Πρέβεζα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την «Γιορτή της Σαρδέλας»
O Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει ότι ο χώρος του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτός προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης των οχημάτων, ενώ αυτοκίνητα μπορούν να σταθμεύουν και στο χώρο το Λιμανιού προς το Λούνα Παρκ και πίσω από τη Μαρίνα.
Ζητάμε την κατανόηση για την ταλαιπωρία και τη συνεργασία όλων για την όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή της μεγαλύτερης γιορτής του καλοκαιριού στην Πρέβεζα που είναι η «Γιορτή της Σαρδέλας».
Επίσης υπενθυμίζεται ότι σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει το Λιμεναρχείο Πρέβεζας σύμφωνα με ανακοίνωσή του την Κυριακή 28 Αυγούστου, λόγω της Γιορτής της Σαρδέλας που θα πραγματοποιηθεί στο παρκινγκ της πλατείας Ανδρούτσου.
Ειδικότερα:
1) Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων επί του χώρου στάθμευσης της πλατείας Ανδρούτσου από ώρα 07:00 της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022 και μέχρι πέρας της Γιορτής της Σαρδέλας .
2) Από ώρα 19:00 έως πέρας της εκδήλωσης θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Σπηλιάδου, ενώ στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Αλεξανδρουπόλεως.
3) Οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) θα διευκολύνονται άμεσα με τις υποδείξεις οργάνων της Υπηρεσίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα