Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:31

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συναυλία με δωρεάν είσοδο, με Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο και Μέλισσες

572 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2022, 10:46 πμ | 0 σχόλια

Η P&I Hellas σας προσκαλει στις 3 Σεπτεμβριου, στο 5 years P&I Hellas Open air Festival.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στα Ιωάννινα, για μία μοναδική συναυλία, μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, δυνατές ερμηνείες και συναίσθημα. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.

Μαζί η Έλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.

Special Guest σε αυτήν την μοναδική γιορτή μουσικής οι ΜΕΛΙSSES, το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, που έχουντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1500 live στα 13 χρόνια τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου με special guest τις ΜΕΛΙSSES , ενώνουν τις φωνές τους για να γεμίσουν την βραδιά του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, με μουσική, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην πλατεία Πύρρου, απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Την μοναδική αυτή γιορτή της μουσικής προσφέρει στην πόλη και τον κόσμο των Ιωαννίνων η P&I Hellas.

H P&I Hellas είναι θυγατρική της γερμανικής πολυεθνικής P&I AG. Η κύρια δραστηριότητα της P&I, η οποία μετρά περισσότερα από 50 χρόνια ζωής, είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού, τις οποίες χρησιμοποιούν περισσότεροι από 15.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού της P&I προσφέρει μοναδικές και επαναστατικές λύσεις σε διαδικασίες σύγχρονης διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Η γερμανική πολυεθνική εισήλθε στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια, το 2017, με τη δημιουργία της P&I Hellas και του Innovation Center της στα Ιωάννινα όπου απασχολούνται ήδη 150 εργαζόμενοι στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΡΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα