Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:14

23ο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Handball στην Λούτσα

498 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2022, 12:47 μμ | 0 σχόλια

O Δήμος Πάργας με το Αθλητικό Σωματείο Handball Αναγέννηση Άρτας, συνδιοργανώνουν για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά το 23ο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Handball στην Λούτσα στις 16 και 17 Ιουλίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία με ελεύθερη παρακολούθηση από το κοινό. Στην διοργάνωση που είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό καλεντάρι EHF/EBT (European Beach Handball Tour), συμμετέχουν ομάδες από όλες γωνιές της Ελλάδας. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί της διοργάνωσης θα μεταδοθούν ζωντανά στο διαδίκτυο, προβάλλοντας ένα από τα θεαματικότερα αθλήματα που μπορούν να διεξαχθούν στην άμμο και ταυτόχρονα μια από τις ομορφότερες παραλίες του Δήμου Πάργας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα συμμετέχει κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) Ηπείρου που με ενημερωτικό περίπτερο, θα αναδείξει την αξία των προγραμμάτων απεξάρτησης του Κέντρου μέσα από αθλητικές δράσεις, καθώς και την σημασία της πλήρους αποδοχής και της ισότιμης επανένταξης των εξαρτημένων συμπολιτών μας στην κοινωνία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα