Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:05

Τις διακοπές του στην Πρέβεζα κάνει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης

1308 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2022, 8:19 μμ | 0 σχόλια

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1996 της Ατλάντα Ιωάννης Μελισσανίδης κάνει τις διακοπές του στην Πρέβεζα.

Μάλιστα συναντήθηκε στην παραλία (προκυμαία) της Πρέβεζας με τον Δημήτρη και την Ξένια από όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Κι έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές με τους επώνυμους που κάνουν τις διακοπές τους στην Πρέβεζα, πρώτα συναντούν τον Δημήτρη και την Ξένια, ούτως ώστε να κατατοπιστούν για τον τόπο μας και τα παιδιά, τους πληροφορούν για τα μέρη που αξίζει να επισκεφθούν όπως αρχαιολογικούς χώρους, ακτές κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωάννης Μελισανίδης ήταν επίσης ο πρωταθλητής Ευρώπης του 1994 στο αγώνισμα εδάφους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής, που κέρδισε μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι επώνυμοι το τελευταίο διάστημα επιλέγουν τον νομό Πρέβεζας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, σε συνδυασμό με το υπέροχο φυσικό τοπίο, αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές, είναι τρεις βασικοί παράγοντες.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και την άψογη φιλοξενία, τότε είναι ευνόητο γιατί η Πρέβεζα και ο νομός Πρέβεζας έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά την χρηματιστηριακή τους αξία στον τουριστικό χάρτη!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα