Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:55

Τα ΤΕΤ Α ΤΕΤ Κυριάκου Μητσοτάκη και η “Στρατηγική” του Δημάρχου Πρέβεζας να δίνει και να παίρνει δώρα!

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2022, 10:13 πμ | 0 σχόλια

 

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα την Παρασκευή 22 Ιουλίου, υπήρξαν τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο που σίγουρα παρουσιάζουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σας θυμίζω ότι είχε προηγηθεί η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στην Πρέβεζα, όπου ο υπουργός ανακοίνωσε τα δύο μεγάλα έργα για τον Δήμο Πρέβεζας αναφορικά με το μουσικό σχολείο και το κάστρο του Παντοκράτορα. Οι ανακοινώσεις αυτές από τον κ. Πέτσα δεν ήρθαν ως δια μαγείας. Για να πάρει αυτά τα “δώρα” ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος αλλά συνολικότερα και οι δημότες Πρέβεζας, είχαν προηγηθεί παραστάσεις του Νίκου Γεωργάκου στο υπουργείο.

Εκεί ο Νίκος Γεωργάκος παρουσιάστηκε, με χάρτες, τοπογραφικά, στοιχεία και επιχειρήματα για να πείσει το υπουργείο για την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα αυτών των έργων. Δηλαδή χάρη σε αυτή τη στρατηγική, είχε προετοιμαστεί η έλευση αυτών των δύο πολύ μεγάλων έργων για τον Δήμο Πρέβεζας.

Και στην περίπτωση του Στέλιου Πέτσα και στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις όταν είναι να διεκδικήσει από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη “δώρα” ο Νίκος Γεωργάκος μπρος στην “στρατηγική”, θυσιάζει” την “προσφιλή” του τακτική. Ποια είναι η… τρόπον τινά προσφιλή του τακτική ή… ελάττωμα; Να διακόπτει τον συνομιλητή του. Στις επαφές με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, μιλά και διεκδικεί στο σωστό χρόνο, ώστε τα αιτήματα να γίνουν πράξεις, να γίνονται έργα, να παίρνουν δηλαδή σάρκα και οστά!

Κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σε ένα από τα τετ α τετ που είχε ο πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, το “δώρο που προσέφερε ο Νίκος Γεωργάκος στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έλεγε κανείς ότι κι αυτό είχε τη…”στρατηγική” του! Αρχαία Νικόπολη για να θυμίσει στον πρωθυπουργό ότι ο τόπος μας ενσαρκώνει παγκόσμια ιστορία. Και βέβαια είναι πολύ πιθανό το δώρο αυτό ο πρωθυπουργός να το ανταποδώσει στον Δήμαρχο Πρέβεζας με άλλο, ή με άλα… δώρα!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα