Σάββατο, 20/04/2024 | 06:21

Συγχαρητήριο μήνυμα του Στέργιου Γιαννάκη για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

561 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2022, 12:23 μμ | 0 σχόλια

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Νομού μας και όχι μόνο, που μετά από μια δύσκολη μάχη σε ένα δυσχερές περιβάλλον, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ώστε να αποτελέσουν τους αυριανούς επαγγελματίες αυτής της χώρας.
Πλέον καλούνται να σταθούν με σύνεση, ακεραιότητα και να υπηρετήσουν την επιστήμη που επέλεξαν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία. Δε θα πρέπει να ξεχνούν ότι έχουν ακόμα αγώνα να δώσουν και εκείνο που θα πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους είναι πως εκτός από καλοί επιστήμονες θα πρέπει να είναι πρώτα από όλα καλοί άνθρωποι.
Για όσες και όσους δεν μπόρεσαν να πετύχουν τους στόχους τους πρέπει να γνωρίζουν ότι έχασαν μία μάχη. Τους περιμένουν παρακάτω νέες μάχες τις οποίες θα κερδίσουν. Άλλωστε τίποτα δεν τελειώνει με την μη εισαγωγή σε ένα Πανεπιστήμιο, αλλά αντίθετα από εδώ και πέρα ξεκινά ένας νέος δρόμος και η μη επίτευξη του στόχου τους τους δίνει την δυνατότητα για ανασυγκρότηση δυνάμεων.
Θερμά συγχαρητήρια οφείλονται επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στάθηκαν στο πλάι όλων των παιδιών σ’ αυτή τη δοκιμασία.
Καλές σπουδές στα παιδιά που πέτυχαν.
Καλή τύχη στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν.”

Στέργιος Γιαννάκης
Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Πρεβέζης

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα