Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:53

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

425 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/07/2022, 9:04 πμ | 0 σχόλια

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τους επιτυχόντες μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά όχι μόνο, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιβράβευση των προσπαθειών και η επιτυχία σας αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες στη γνώση και τη ζωή σας. Σας εύχομαι όλοι οι στόχοι που θα βάλετε από εδώ και πέρα να ευοδωθούν.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς που με περισσή αγάπη και φροντίδα μοιράστηκαν την αγωνία των παιδιών τους όλο αυτό το επίπονο διάστημα, τα ενθάρρυναν και ήταν αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

Πολλά ‘μπράβο’ αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο πλευρό τους καθοδηγητές και τα βοήθησαν να φτάσουν στην επιτυχία.

Και βεβαίως, στους μαθητές που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτή τη φορά, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, αν αυτό επιθυμούν, διαφορετικά, καλή επιτυχία σε ό,τι επιδιώξουν. Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες θα δημιουργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Με στοχοπροσήλωση, επιμονή και πίστη στα όνειρα σας, μπορείτε να τα καταφέρετε.

 

Καλή πρόοδο & καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα