Πέμπτη, 18/04/2024 | 02:36

Σε πανηγυρικό κλίμα ο τελικός του τουρνουά τάβλι στο Mynetcafe στην Πρέβεζα

844 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2022, 10:02 πμ | 0 σχόλια

Όλες αυτές τις ημέρες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του Τάβλι, το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Mynetcafe του Γιώργου Τσόλκα στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

Ο Τελικός δε, ήταν μια σκληρή μονομαχία ανάμεσα στον Γιώργο Τσόλκα και τον Γιάννη Καλούτση (Ο Γιάννης ο Φούρναρης που λένε οι φίλοι του τάβλι), με τους φίλους του τάβλι να έχουν τρόπον τινά “περικυκλώσει”  το τραπέζι που γίνονταν ο τελικός του τουρνουά τάβλι και να παρακολουθούν τις κινήσεις των δύο παικτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός κράτησε περισσότερο από 3 ώρες και βγήκε…λευκός καπνός με τον Γιώργο Τσόλκα να είναι ο τελικός νικητής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Α.Γ.Σ. Πρέβεζα “petanque” Κώστας Νικολός είχε θερμή επικοινωνία με τους παίκτες του τελικού αλλά και θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σπύρο Κόκκαλη!

 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το άριστο κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό, ενώ το κλίμα ήταν πανηγυρικό.

Σε διπλανό τραπέζι οι φίλοι της μπιρίμπας με τους Βασίληδες, τον Λάμπρο, τον Φίλιππα και τα άλλα παιδιά να έχουν το δικό τους παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο το τάβλι, όσο και η μπιρίμπα, αλλά και η δηλωτή, δε σταματούν στο Mynetcafe στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα.

 

Την αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σπύρος Κόκκαλης όταν έφθασε στο Mynetcafe ο οποίος για μια ακόμη φορά υπήρξε πολύ ζωηρός και φωνακλάς! Η πρώτη του ενέργεια ως καλός νονός ήταν να να αγκαλιάσει με αγάπη τον αναδεχτό του Αντώνη Τσόλκα!

 

Για τον νικητή του τελικού υπήρχε το δώρο ενός ταβλιού, απομονομή που έκανε ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομιού ενδιαφέροντος της περιοχής μας  Σπύρος Κόκκαλης, αλλά το δώρο δόθηκε από τον Γιώργο Τσόλκα στον Γιάννη Καλούτση, επειδή ο Γιώργος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Mynetcafe.

“Στα 40 χρόνια μου στην Εστίαση είναι η πρώτη φορά που μου ζητούν να κάνω απονομή και ευχαριστώ πολύ θερμά γι’ αυτό.” Νικητές, ηττημένοι, παίκτες και θαμώνες κεράστηκαν αμέτρητα κομμάτια πίτσας όλων των ειδών, καλτσόνε, σαλάτες κλπ.

Ο Γιώργος Τσόλκας νικητής του τουρνουά ευχαρίστησε δημόσια τον Τάσο Σκλαβενίτη σημειώνοντας ότι αποτέλεσε τον δάσκαλό του τους τελευταίους 6 μήνες στο τάβλι.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 ήταν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη παιχνίδι στο Mynetcafe στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα και όπως είναι γνωστό το παιχνίδι δε σταματά, συνεχίζεται…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα