Παρασκευή, 19/04/2024 | 12:02

Πρέβεζα: Ο Συγκινητικός τρόπος που αποχαιρέτησε την κυρία “Λίτσα” από τη ζωή, ο Κώστας Βεντούρας

1778 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/07/2022, 9:30 πμ | 0 σχόλια

 

Για τον καλύτερο άνθρωπο στη γειτονιά κάνει λόγο ο Κώστας Βεντούρας αναφερόμενος στην κυρία Λίτσα Τσαντούλα (το γένος Κοψιδά) και την αποχαιρετά με ένα απλό, από καρδιάς συγκινητικό μήνυμα.

Πέρασαν δεκαετίες από όταν το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο η Λίτσα Τσαντούλα ο σύζυγός της Βασίλης (που δεν είναι εν ζωή) και ο Αδελφός του Ζαχαριάς, βίωσαν το τραγικό γεγονός να χάνεται από τη ζωή με τη μηχανή ο Μεμάς Τσαντούλας.

Αυτό το θανατηφόρο τροχαίο είχε συγκλονίσει ολόκληρη την πόλη εκείνη την εποχή, είχε συνταραάξει ένα κύτταρο της Πρέβεζας και επί χρόνια δεν είχε ξεχαστεί και το έφερναν στις συζητήσεις τους οι Πρεβεζάνοι, όπως δεν ξεχάστηκε και ο Μεμάς.

Η Ζωή μετά τον ξαφνικό, αναπάντεχο και τραγικό τρόπο του Μεμά Τσαντούλα, όπως είναι φυσικό, είχε αλλάξει και για την κυρία Λίτσα και για τον κύριο Βασίλη που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και για τον Ζαχαριά τη ζωή τους, αφού συνεχίστηκε με αυτό το πολύ βαρύ τραύμα στην καρδιά.

Η Κυρία Λίτσα έφυγε από τη ζωή και πάει να συναντήσει τον Μεμά, τον κυρ Βασίλη και η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στον Ζαχαρία, στους συγγενείς και τους οικείους της Λίτσας Τσαντούλα, το γένος Κοψιδά.

Καλό ταξίδι κυρία Λίτσα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα