Παρασκευή, 19/04/2024 | 08:53

Πρέβεζα: Με την επίσκεψη Πέτσα: Μουσικό σχολείο & Κάστρο Παντοκράτορα-Με την επίσκεψη Μητσοτάκη: Νέο Νοσοκομείο

781 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2022, 8:52 μμ | 0 σχόλια

 

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται μέσα στο κατακαλόκαιρο από τα κόμματα κι ας μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα τουλάχιστον επίσημα, Εθνικές εκλογές το Φθινόπωρο.

Σε ότι αφορά τον νομό Πρέβεζας, σε λίγες ώρες κλιμάκιο της ΝΔ θα κινηθεί σε ορισμένους… σταθμούς του νομού και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με αιρετούς και παραγωγικούς φορείς.

Σε ότι αφορά την επίσκεψη Πέτσα, οι προσδοκίες είναι τουλάχιστον για την ανέγερση μουσικού σχολείου στην Πρέβεζα και Ανακατασκευή του κάστρου του Παντοκράτορα. Και τα δύο παραπάνω να σημειώσουν ότι εάν και εφόσον ανακοινωθούν από τον κυρ Στέλιο, δεν θα πέσουν σαν… πυροτέχνημα, αφού και για τα δύο μεγάλα έργα έχει γίνει μεθοδική και επίμονη δουλειά από τη Δημοτική αρχή Γεωργάκου. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι απόλυτα ότι θα υπάρξουν τέτοιες ανακοινώσεις, θα μπορούσαν όμως να γίνουν πραγματικότητα  και να αγαπήσει περισσότερο η Πρέβεζα τον Στέλιο Πέτσα. Τώρα όσον αφορά τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οκ μας ζητούν τα google analytics πληρούμε τις προϋποθέσεις και παίρνουμε καμιά… φορά κρατικές διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Μια ερώτηση κυρ Στέλιο μου, εμάς που μας είχαν χαρακτηρίσει και “λίστα Πέτσα” είναι δυνατόν να έχουμε κόψει τιμολόγια για περισσότερο από ένα χρόνο πριν και να μην έχουμε πληρωθεί την καμπάνια του Εμβολιασμού; Αγαπημένος συνάδελφος μου μίλησε μεταξύ σοβαρού και αστείου για… “πιστολιά” ελπίζουμε να μην πάθουμε τέτοιο στραπάτσο κύριε Στέλιο.

Σε ανεπίσημο επίπεδο συζητείται έντονα το πέρασμα, η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα από την επόμενη εβδομάδα και μετά .

Στην Κω, εκείνος ο νεαρός είπε ότι θέλει νέο νοσοκομείο και ο Κυριάκος του το έκανε. Στο τουίτερ του Πρωθυπουργού Πρεβεζάνα δημοσιογράφος του ζήτησε νέο νοσοκομείο στην Πρέβεζα και ο Κυριάκος δείχνει ευαισθησία σε τέτοιου είδους ζητήματα. λέτε να τις κάνει το χατήρι;

Θα ήταν πάντως ιδανικό με την επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα η Πρέβεζα να εξασφαλίσει την ανέγερση Μουσικού σχολείου και την ανακατασκευή-αναπαλαίωση του Κάστρου του Παντοκράτωρα και με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη νέο νοσοκομείο.

Είναι όνειρα Θερινής νυκτός τα παραπάνω; Λέτε να μην έχουμε τίποτα από τα τρία και να μείνουμε με το…τρίτο το καλύτερο; Σκεφθείτε να είχαμε τρία στα τρία;

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα