Πέμπτη, 18/04/2024 | 17:59

Πλήρης Επιβεβαίωσή μας: Και Μουσικό σχολείο και Κάστρο Παντοκράτορα ανακοίνωσε ο Πέτσας

727 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2022, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Δεν πρόλαβε να… στεγνώσει το μελάνι και μας που σας γράφαμε ότι το ιδανικό θα ήταν η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στην Πρέβεζα να συνοδεύονταν και από ανακοινώσεις για το μουσικό σχολείο και το Κάστρο του Παντοκράτορα. Όπερ και εγέννετο! Βέβαια γράφαμε και για την επίσκεψη ή το πέρασμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Πρέβεζα και θα ήταν ιδανικό να συνοδευτεί από ανακοίνωση για ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.

Ας δούμε αρχικά όμως τις ευχάριστες ειδήσεις που προέκυψαν από την επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα στην Πρέβεζα.

Την ένταξη δύο σημαντικών έργων , την ανέγερση διαδημοτικού Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα και την ανάπλαση του Κάστρου του Παντοκράτορα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο Πρέβεζας, ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Ο κ.Πέτσας μιλώντας στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τους συνεργάτες του ανέφερε ότι η ένταξη θα γίνει άμεσα ενώ τα έργα που χρηματοδοτηθούν υπερβαίνουν τα 13 εκ. ευρώ.
Ο αν.Υπουργός Εσωτερικών ήρθε στην Πρέβεζα σήμερα ως επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ στο οποίο συμμετείχαν ακόμη ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, οι βουλευτές Ασημίνα Σκόνδρα, και Αθανάσιος Λιούτας και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας ενώ τους συνόδευσε κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Ν.Δ Πρέβεζας με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Σολδάτο.
Μετά την συνάντησή του με τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του ( ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης Κώστας Ακρίβης, Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές).
Ο κ. Γεωργάκος ενημέρωσε τον κ.Πέτσα για τα έργα στο παραλιακό μέτωπο και το λιμάνι, ενώ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που ακολούθησε στο Δημαρχείο τον ευχαρίστησε για την στήριξη του Υπουργείου κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας (όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι) άκουσε με χαρά την ανακοίνωση του κ.Πέτσα για την επικείμενη ένταξη των δύο έργων, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια ανέγερσης έχει ξεκινήσει εδώ και παρά πολλά χρόνια, ενώ για το Κάστρο του Παντοκράτορα (όπως ανέφερε ένα από τα 10 ομορφότερα της χώρας) προβλέπεται αντιστήριξη περιμετρικά των τειχών και μια ανάπλαση.

Αν στο πέρασμά του από την Πρέβεζα ή την επίσκεψή του στην Πρέβεζα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει την ανέγερση νέου νοσοκομείου, τότε θα έχουμε μια άνευ προηγουμένη προβλέψει την τριάδα ζωτικής σημασίας έργων για την περιοχή μας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα