Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:39

Παππάς Παναγιώτης: Μεσαίωνας στον Αχέροντα, με άγρα πελατών και ξυλοδαρμούς!

941 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2022, 7:56 πμ | 0 σχόλια

Χαοτική είναι και φέτος η κατάσταση στις Πηγές του Αχέροντα, στην περιοχή της Γλυκής, όπου επικρατεί πραγματική αναρχία μιας και κανένας επίσημος κρατικός φορέας δεν προσπαθεί να επιβάλει κανόνες στην λειρουργία των επιχησήσεων.

O Αχέροντας θα πρέπει να διέπεται από ένα ολιστικό κανονιστικό πλαίσιο, ώστε αφ’ ενός να μην δημιουργούνται προβλήματα και αφ’ ετέρου να προστατευτεί από ασύδοτη εκμετάλλευση ολόκληρη η περιοχή, που αποτελεί “διαμάντι” φυσικού κάλλους για την Ήπειρο.

Σε ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος της κοινότητας Γλυκής Παναγιώτης Παπάς αναφέρει τα εξής:

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Γλυκής θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χωριό της Γλυκής με εστιατόρια και καταλύματα ότι έκανα ότι ήταν δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποτάμι, αλλά δεν βρίσκω καμία ανταπόκριση από τον Δήμο.

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η ταλαιπωρία των επισκεπτών, με την αγρα των πελατών και ξυλοδαρμούς λες και είμαστε στον μεσαίωνα. Έπειτα από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο μας ανέφερε ότι ειναι τροχονομική παράβαση.

Το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς λέει ότι είναι ευθύνη του Δήμου.

Επιτέλους μπορεί κάποιος να μας πει ποιος είναι υπεύθυνος!!!Η εκτός αν γίνεται εσκεμμένα για να υποβαθμιστεί ο τόπος μας η γιατί εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα.

Κυριε Καραγιάννη με όλο το σεβασμό που έχω προς εσάς απαιτώ την άμεση επέμβαση στο πρόβλημα.

Παπάς Παναγιώτης
Πρόεδρος Γλυκής

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα