Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:45

Ο Σαρκοζί στην Πρέβεζα, η Κάρλα στον Κόκκαλη, παγωτό φιστίκι δώρο στον Γαλανό για τον ΟΣΦΠ…

1385 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2022, 2:25 μμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 49

Είχαμε καιρό να τα πούμε από εδώ, διότι ο Τομεάρχης είναι καλοκαιρινός τύπος και χάνεται και ρεμβάζει μέσα στο καλοκαίρι. Ένα συνταρακτικό γεγονός όμως ήταν η αφορμή για να εμφανιστεί και πάλι ο Τομεάρχης στο διαδίκτυο. Για μία και μοναδική εμφάνιση μέσα στον Ιούλιο του 2022 (και θα παίξει και στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση τον Αύγουστο). Πάμε λοιπόν.

Εμφανίστηκε στην Πρέβεζα ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι έπινε καφέ στον Κόκκαλη…

Την πληροφορία τη μετέφερε απόστρατος των σωμάτων ασφαλείας σε κλειστό κύκλο παρέας. Ο 23ος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και πρίγκιπας της Ανδόρρας Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε στην Πρέβεζα με το υπερπολυτελές σκάφος O’ptasia σύμφωνα με την “απόρρητη” πληροφορία! Όμως η πληροφορία άρχισε να διαρρέει όταν έκανε την εμφάνισή της η Κάρλα Μπρούνι στο Metropolis cafe του Σπύρου Κόκκαλη για καφέ.

Και τι ωραία ονομασία του σκάφους O’ ptasia (Οπτασία)…

 

Σαν εκείνο το υπέροχο τραγούδι του Τέρη Χρυσού: “Ήταν ωραία ήταν μοιραίαμια μορφή που δεν την ξεχνώ,ένα όνειρο μαγεμένοπου ζητώ να το ξαναδώ να το ξαναδώ.Ήταν μια οπτασία οπτασία,μες στη γλυκιά βραδιά φαντασία κι είναι μια νοσταλγίαγια την καρδιά μου που δεν ξεχνά.” Ωραία τραγούδια ωραίες εποχές, τώρα ο γιός μου ακούει: “Τα διαμάντια στο κορμί της είναι όλα τα λεφτά, γουστάρω να’μαι αλήτης και εσύ να’σαι μαντάμ”. Προσέξτε ο γιός μου είναι…8χρονών! Στις μικρές κοινωνίες ως γνωστόν η τρίχα γίνεται…τριχιά και η σπίθα Πυρκαγιά. Ένας είπε για τον Σαρκοζί, άλλος για τη Βανέσα Παραντί και δε συμμαζεύεται. Η πραγματικότητα είναι στο επόμενο σχόλιο του Τομεάρχη, αλλά μέσα  στο σκάφος είναι ένας που όντως μοιάζει στον Σαρκοζί! Πρεβεζάνος είπε με σιγουριά: Αυτός είναι!

Tο Optasia, ένα από τα πολυτελή σκάφη του εφοπλιστή Πάρη Δράγνη…

Το 85μετρο σκάφος με τις 11 καμπίνες του, κατασκευάστηκε το 2018 και συνδυάζει την πολυτέλεια με την καινοτομία, τη δύναμη με την κομψότητα και την αρμονία με την τεχνολογία. Φέρει σημαία Μάλτας.Το 2019 το yacht «M/Y O ‘Optasia» φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του «Boat International» με τίτλο «Η Ελληνίδα θεά».

Ο Ολυμπιακός έφαγε 4, το άγχος για τον Πλάνιτς και το δώρο παγωτό φιστίκι του Φίλιππα στον Γαλανό…

Ε, περιμέναμε να περάσει ο Ολυμπιακός για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα και να πάρει η ΑΕΚ τον Πλάνιτς, από τους Ισραηλινούς, αμ δε! Εν τω μεταξύ μετά την… τεσσάρα που δέχθηκε ο Ολυμπιακός από την Μακάμπι Χάιφα, ο Φίλιππας προσφέρθηκε πειράζοντας τον Τάκη, να τον κεράσει παγωτό φιστίκι! Ο Τάκης Γαλανός που  είναι υπέροχος άνθρωπος, δεν παρεγηγείται από τέτοια, δέχθηκε το πείραγμα. Σε αντίθετη περίπτωση τι θα συμβεί; Αν δηλαδή πειράξει ο Τάκης τον Φίλιππα για την ΑΕΚ; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάκης θα πάει για το παγωτό φιστίκι, για το κέρασμα δηλαδή…

Και καλά ο Φίλιππας κερνά παγωτό φιστίκι, ο Μιχάλης που έστειλε στον Τάκη, Κλαρίνο;

Όλα έχουν αφετηρία το χιούμορ και άνθρωποι που γνωρίζονται χρόνια δεν χαλάνε τις καρδιές τους για το ποδόσφαιρο.

Τελικά τον Πλάνιτς θα τον πάρουμε; Χλωμό το κόβω, μακάρι να κάνω λάθος…

 

Προσοχή στον καυτό ήλιο και οτιδήποτε άλλο καυτό κυκλοφορεί…

Σπύρος Πλέουρας για τους Πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα