Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:19

Ο νομός Πρέβεζας απέκτησε το δικό του σκοπευτήριο

615 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2022, 8:14 πμ | 0 σχόλια

Για τους λάτρεις της σκοποβολής, υπάρχει πλέον πεδίο δράσης! Το σκοπευτικό σωματείο Άκτιος Απόλλων ανακοινώνει την πλήρη αδειοδότηση των εγκαταστάσεών του.

Έτσι, οι φίλοι και οι φίλες που ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο σωματείο για να βρεθούν στον χώρο εκπαίδευσης του σκοπευτηρίου.

“Σκοπευτικό σωματείο Άκτιος Απόλλων 2019” : Ο νομός Πρέβεζας απέκτησε πλέον το δικό του σκοπευτήριο. Η πλήρη αδειοδότηση των εγκαταστάσεων μας είναι γεγονός. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν να πραγματοποιούμε το εγχείρημα μας.Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη που μας τίμησαν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στον χώρο εκπαίδευσης του σκοπευτηρίου.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου και από ώρα 9 το πρωί έως τη δύση του ήλιου, ξεκινά η έναρξη εκπαιδεύσεων στο πλήρως αδειοδοτημένο σκοπευτήριο Νομού Πρέβεζας στο Δήμο Ζηρού.
Με αφορμή το γεγονός αυτό το Δ.Σ και τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Πρέβεζας “Άκτιος Απόλλων” ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Ζηρού κ.Νικόλαο Καλαντζή, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου και την τοπική κοινωνία για την αμέριστη στήριξή τους στη δημιουργία Σκοπευτηρίου στην περιοχή της Φιλιππιάδας. Επίσης ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση stylos plants του κ. Στύλου Ιωσήφ από την πόλη της Πρέβεζας τις επιχειρήσεις από την περιοχή Φιλιππιάδας Οπτικά Ταγκαρέλης και Γερογιάννης energy και την Ιόνια οδός Α.Ε. για την οικονομική τους στήριξη.
Πληροφορίες και εγγραφές στον πρόεδρο του Ομίλου κ.Θεοφάνη Χαλάστρα τηλέφωνο 6948466617.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα