Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:30

Ο “Γιατρός” της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου στην Πρέβεζα και την “τρελή γαρίδα” με τον Ζώη

992 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2022, 7:11 μμ | 0 σχόλια

 

Τα χρόνια που αγωνίζονταν σε εκείνη την ΑΕΚ , η μάνα όλων των Προσφύγων είχε Ευρωπαϊκή καταξίωση που όμοιά της από τότε δεν έχει ξαναπετύχει.

Το “γιατρός” τον συνόδευε λόγω επαγγέλματος. Ο Λάκης Νικολάου τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ όσο λίγοι. Με την ΑΕΚ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1977-78, 1978-79), ένα κύπελλο (1977-78), ενώ υπήρξε μέλος της ομάδας που έφθασε στους «4» του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την περίοδο 1976-77. Στα 11 χρόνια παρουσίας του στους “κιτρινόμαυρους” είχε συνολικά 225 συμμετοχές πρωταθλήματος με 26 τέρματα, 34 αγώνες κυπέλλου με έξι τέρματα και 30 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τρία γκολ. Ήταν διεθνής με την Εθνική αντρών ποδοσφαίρου, ενώ για όσοι δεν το γνωρίζουν ξεκίνησε την καριέρα του  ως επιθετικός, αλλά ο Φάντροκ τον Καθιέρωσε ως κεντρικό αμυντικό.

Είναι εγνωσμένης αξίας γιατρός εδώ και χρόνια και δίνει λύσεις και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις τραυματισμών.

Σε παλιότερη παρουσία του στην Πρέβεζα σε ΑΕΚοκουβέντα που είχαμε, είχε  πει: “Η ΑΕΚ μοιάζει πολύ με τις ομάδες του Μαντέλα.”

Όσον αφορά τον Ζώη Οικονόμου και την “τρελή γαρίδα” οι επώνυμοι επισκέπτες είναι πια τρόπος ζωής γι’ αυτόν. Έρχονται από όλη την ελλάδα και τον βρίσκουν στην “τρελή γαρίδα” και ο Ζώης μοιάζει με… κλώσσα αφού μαζεύει όλους τους επώνυμους εκεί.

Στην ίδια φωτογραφία με τον Ζώη Οικονόμου και τον (Παντελή) Λάκη Νικολάου και ο Χρήστος Παπαγεωργίου. Πάντα τέτοια!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα