Σάββατο, 20/04/2024 | 14:01

Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρέβεζα ζητά νοσοκομείο και Πανεπιστημιακή σχολή: Μην έρθεις με άδεια χέρια!

858 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2022, 6:44 μμ | 0 σχόλια

 

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου επισκέπτεται την Πρέβεζα ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και υπάρχει αγωνία και στους φορείς και στους πολίτες του νομού Πρέβεζας, με τι θα συνοδευτεί αυτή η τιμητική-για τον τόπο μας-επίσκεψη. Διότι η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός στις επισκέψεις του ανά τη χώρα συνηθίζει να πηγαίνει με …”δώρα”!

Τις ίδιες ακριβώς προσδοκίες έχουν και οι πολίτες του νομού Πρέβεζας για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα.

 

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ, Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρέβεζα είναι όλα αυτά τα χρόνια αποκομμένη από τους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας. Μια περιοχή που ενσαρκώνει παγκόσμια ιστορία και πολιτισμό και μόνο από την αρχαία Νικόπολη είναι γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

Η τοπική κοινωνία έχει ως αιχμή του δόρατος δύο ζωτικής σημασίας αιτήματα και επιθυμεί να ακούσει από τα χείλη σου ότι αυτά ικανοποιούνται.

Η Πρέβεζα που ο δήμος της έχει ήδη εξασφαλισμένη έκταση για τον συγκεκριμένο , ζητά την ανέγερση νέου, σύγχρονων προδιαγραφών νοσοκομείου στην Πρέβεζα. Επίσης ζητά μετά την διαφαινόμενη μεταφορά του Πανεπιστημιακού τμήματος Χρηματοοικονομικής και λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που διαθέτει όχι μόνο να μη μείνουν άδειες, αλλά να εγκατασταθεί σ’ αυτές Πανεπιστημιακή σχολή 3-4 τμημάτων.

Κυριάκο Μητσοτάκη, μην έρθεις στην Πρέβεζα με άδεια χέρια, θα είναι απογοητευτικό και σκληρό για τους πολίτες του νομού Πρέβεζας.

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα