Σάββατο, 20/04/2024 | 09:59

Κι όμως η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πρέβεζα σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις!

675 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/07/2022, 8:35 μμ | 0 σχόλια

 

Αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα και αφού ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Ιουλίου, τελικά η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου στην Πρέβεζα.

Όπως είναι φυσικό το γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη έχει πάρει “φωτιά” με πολίτες από όλο το νομό Πρέβεζας να επικοινωνούν με τον βουλευτή να ρωτούν για το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού και να προσπαθούν να εκμαιεύσουν για το αν η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδευτεί από ανακοινώσεις με ζητήματα του νομού μας.

Ο βουλευτής ήταν φειδωλός, ωστόσο εξέφραζε την αισιοδοξία του, ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα συνοδευτεί από ευχάριστες ανακοινώσεις για το νομό Πρέβεζας.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση προσπαθώντας να “διαβάσει” πίσω από τις λέξεις στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έψαξε, σκάλισε, έσκαψε και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα συνοδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Τόσο στον τομέα της υγείας (δεν αναφερόμαστε στην ανέγερση νέου νοσοκομείου, οι πιθανότητες δεν συγκλίνουν υπέρ αυτής της εξέλιξης αν και στην πολιτική δεν είναι τίποτα θέσφατο…) όσο και στον τομέα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εδώ ίσως έρχεται η πιο ελπιδοφόρα είδηση εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας.

Στο βαρύ κλίμα που υπάρχει μετά την γνωμοδότηση της ΕΘΑΑΕ για μεταφορά του Πανεπιστημιακού τμήματος Χρηματοοικονομικής και λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, αναμένεται είτε να μείνει το Πανεπιστημιακό τμήμα στην Πρέβεζα, είτε σε περίπτωση που το συγκεκριμένο τμήμα μεταφερθεί στα Γιάννενα, να ιδρυθεί πανεπιστημιακή σχολή στην Πρέβεζα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα