Παρασκευή, 26/04/2024 | 18:31

Θανάσης Καββαδάς: Σχεδόν έτοιμη η παράκαμψη της Αμφιλοχίας

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/07/2022, 8:47 πμ | 0 σχόλια

 

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς αναφέρθηκε  στην πρόοδο του έργου Άκτιο-Αμβρακία, επισημαίνοντας ότι η παράκαμψη της Αμφιλοχίας είναι σχεδόν έτοιμη!

“ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:
Σε λίγες μέρες θα δοθεί στην κυκλοφορία . Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Δημιουργούμε νέες προοπτικές για το τόπο μας. Προχωράμε μπροστά με έργα.” σχολίασε ο Θανάσης Καββαδάς.

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς διένυσε το τμήμα από Αμβρακία έως Δρυμό, μήκους περίπου 17 χιλιομέτρων. Η απόσταση διανύεται περίπου σε 10 λεπτά και εξοικονομούνται περίπου 10 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα ο οδηγός να φτάνει νωρίτερα κατά ένα τέταρτο στην Βόνιτσα, την Λευκάδα, την Πρέβεζα κλπ.

Στις 29 Ιουλίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο κομμάτι και ασφαλώς πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας εξέλιξη το ότι προχωρά σημαντικά ο δρόμος Άκτιο-Αμβρακία.

Ο συγκεκριμένος δρόμος θα φέρει πιο κοντά την Αιτωλοακαρνανία και την Πελοπόννησο στη Λευκάδα, την Πρέβεζα, την Βόνιτσα και την Ήπειρο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα