Σάββατο, 20/04/2024 | 11:03

Εξαφανίζεται μια κηλίδα απ’ τον πολιτισμό μας! Επιτέλους η Πρέβεζα αποκτά θερινό σινεμά

1004 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2022, 2:25 μμ | 0 σχόλια

 

Πέρασαν τόσα χρόνια, είχε στεγνώσει το… “Μελάνι” μας να γράφουμε και να γράφουμε γι’ αυτή την ανοιχτή πληγή, γι’ αυτή την κηλίδα που υπήρχε στην Πρέβεζα από την απουσία του θερινού σινεμά.

Και γράψε και ξαναγράψε και τίποτα δεν γίνονταν. Μόλις έγινε ο διαγωνισμός και βγάλαμε τη σχετική ανακοίνωση, κάποιοι βιάστηκαν να…ειρωνευτούν. Και πότε θα λειτουργήσει το φθινόπωρο;

Ήταν κάποια από τις φράσεις. Κι όμως με ταχύτατες διαδικασίες έρχεται η ιστορική Πέμπτη της 28ης Ιουλίου που μετά από τόσα χρόνια, στο ειδυλλιακό σημείο της Κυανής Ακτής, η Πρέβεζα αποκτά ξανά θερινό σινεμά.

Δεν είναι μόνο μια θετική εξέλιξη για τους σινεφίλ της περιοχής μας, δεν είναι μόνο μία θετική εξέλιξη για τους επισκέπτες της Πρέβεζας που είναι σινεφίλ, είναι σημαντικότατο γεγονός για τον πολιτισμό της Πρέβεζας!

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, στον Εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Αργυρό, στην ειδική συνεργάτιδα του Δήμου Πρέβεζας Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου,  στην ειδική σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας Γιώτα Γεωργάκου και σε όλους όσοι συνέβαλλαν γι’ αυτή την τόσο θετική-για τον πολιτισμό της Πρέβεζας-εξέλιξη!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα