Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:23

Γενέθλια στο γραφικό στενό της Πρέβεζας: 25 χρόνια Σαϊτάν Παζάρ

1341 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2022, 10:28 μμ | 0 σχόλια

 

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου το κατάστημα του Στάθη Γουρνάρη Σαϊτάν Παζάρ συμπλήρωσε 25 χρόνια λειτουργίας και γιόρτασε τα γενέθλιά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος υπήρχαν μπαλόνια με τον αριθμό 25, ενώ το τελετουργικό ήταν σενάριο-σκηνοθεσία Στάθης Γουρνάρης.

Το γραφικό στενό που βγάζει 25 χρόνια ασπροπρόσωπη την Πρέβεζα στους έλληνες και ξένους επισκέπτες της, που την προβάλλει τη διαφημίζει και αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων, στέκει εκεί σαν μια φιγούρα που αντέχει στον χρόνο και συνεχίζει με φινέτσα, με ποιότητα, να προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και με φιλική εξυπηρέτηση.

 

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου τα γενέθλια του Σαϊτάν Παζάρ είχαν μια ατμοσφαιρική αίγλη, στην αρχή ακούγονταν Κουβανέζικη μουσική, όχι δυνατά, αλλά σε τέτοια ένταση που να γλυκαίνει το αυτί και να ταξιδεύει γεμάτο καλοκαίρι, την ψυχολογική μας διάθεση.

Στην τούρτα σχήμα του καταστήματος και τα 25 χρόνια, ενώ όταν ήρθε η ώρα να σβήσουν τα κεράκια, έπαιξε το “Χρόνια πολλά” από την Μαρία Φαραντούρη και τον Λάκη Παππά, με έμφαση στην Πρέβεζα.

Γιατί Σαϊτάν Παζάρ και Πρέβεζα είναι αλληλένδετες έννοιες. Ταξιδεύουν μαζί χέρι-χέρι μέσα στον χρόνο και γι’ αυτό η γνησιότητα του Σαϊτάν Παζάρ μυρίζει Πρέβεζα και αγάπη.

Στάθη -Μαρίνα Χρόνια πολλά με υγεία στο κατάστημα και στην υπέροχη οικογένειά σας και στα άλλα 25 και 25 και 25….

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα