Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:10

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού σώματος Ηπείρου: Τα παλαμάκια και το φιλότιμο ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

360 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2022, 4:28 μμ | 0 σχόλια

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού σώματος  Ηπείρου καταγγέλλει την ανυπαρξία σχεδιασμού για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και στην ανακοίνωσή της τονίζει:

Μετά από επικοινωνία που είχαμε από τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου που μετακινήθηκαν στις Πυρκαγιές τις Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις Πόρτες Αχαΐας από την Κυριακή 03/07/2022 με διπλά πληρώματα έτσι ώστε ναι εργάζονται μια ημέρα και να ξεκουράζονται μια ημέρα για να ριχθούν ξανά στην μάχη με την πύρινη λαίλαπα, θεωρητικά οι συνθήκες διαβίωσης πρέπει να είναι η πρέπουσες και ανθρώπινες. Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου δικαιώθηκε για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχει σχεδιασμός στην μετακίνηση των πυροσβεστών στο να συνδράμουν στην κατάσβεση τις πυρκαγιάς και με τον τρόπο αυτό μας κάνουν αναποτελεσματικούς και εξαντλείτε το προσωπικό. Δεν γίνεται οι αλλαγές να γίνονται με τρόπο που να κουράζει ακόμη περισσότερο τον Έλληνα Πυροσβέστη. Δεν γίνεται η φυσική και πολιτική ηγεσία να κωφεύει για άλλη μια φορά εις βάρος του Έλληνα Πυροσβέστη, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι με οικογένειες έκτος αν το σεβαστό Αρχηγείο μας θεωρεί η απλά αριθμούς!!!!!!

 Στις ξένες δυνάμεις κάνετε τελετές υποδοχής ενώ εμείς πεταμένοι σαν τσουβάλια με κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων από την στιγμή που ο Covid-19 είναι σε έξαρση ξανά με κίνδυνο να μολυνθούν και να μεταφέρουν τον ιό στις οικογένειες των συναδέλφων

 Επίσης δεν πιστεύουμε να μένουν σε τέτοιες άθλιες εγκαταστάσεις γιατί μάλλον δεν θα έρθουν ξανά.

Τα παλαμάκια και το φιλότιμο ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα