Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:44

Συμμετοχές της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις στο β΄ εξάμηνο του 2022

417 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2022, 12:34 μμ | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης και οργανωμένης προσπάθειας για στοχευμένη προβολή του προορισμού «Ήπειρος», η Περιφέρεια Ηπείρου, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, προτίθεται να συμμετέχει, με φυσική παρουσία, στις παρακάτω εκθέσεις κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022:
1.Έκθεση Tour Natur (μαζί με την Caravan – Salon) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το διάστημα 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου του 2022 με δικό της Περίπτερο. Η Περιφέρεια Ηπείρου μετρά σε αυτή αρκετές συμμετοχές και στην περυσινή διοργάνωση ήταν ο μοναδικός ελληνικός φορέας που συμμετείχε με δικό της Περίπτερο. Πρόκειται για διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που συνδυάζεται με την μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα.
2. Έκθεση IFTM (International French Market) στο Παρίσι το διάστημα 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί σε δικό της Περίπτερο μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου».
3. Έκθεση W.T.M. (World Travel Market) στο Λονδίνο το διάστημα 7-9 Νοεμβρίου 2022 σε περίπτερο του ΕΟΤ, για μια ακόμη χρονιά για την Ήπειρο. Η συμμετοχή θα γίνει μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου»
4. Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022. Η Ήπειρος θα συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά στην σημαντική αυτή έκθεση, επίσης μέσω του έργου «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», παρουσιάζοντας την περιοχή ως τον προορισμό τεσσάρων εποχών.
Σημειώνεται ότι:
Εφόσον η Περιφέρεια Ηπείρου αποφασίσει τη συμμετοχή της σε έκθεση, για κάθε έκθεση θα υπάρξει ξεχωριστή πρόσκληση για την οριστικοποίηση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων.
Αναλόγως της εξέλιξης της πανδημίας Covid19, οι ημερομηνίες αλλά και η φύση των εκθέσεων και εκδηλώσεων (φυσική παρουσία ή virtual) μπορεί να μεταβληθούν.
Δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει την πρόθεσή της να συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται την περίοδο 10-18/9/2022, με δικό της περίπτερο. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μπορούν να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό μέχρι την Tρίτη 19-7-2022, στο e-mail: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα