Κυριακή, 05/02/2023 | 04:21

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας για την προσαγωγή των τριών νεολαίων

402 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2022, 8:55 μμ | 0 σχόλια

Πρέβεζα 24-07-2022

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Νομού Πρέβεζας για την προσαγωγή των τριών νεολαίων.

 

Η Δεξιά ήταν και παραμένει Δεξιά όσο κι αν προσπαθεί να φτιασιδωθεί και να δείχνει Ευρωπαϊκή και σύγχρονη 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο αυταρχισμός η καταστολή  η βία, οι αντιδημοκρατικές πρακτικές και η χρήση των σωμάτων ασφαλείας ως ιδιωτικού της στρατού, είναι οι μέθοδοι και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί όποτε είναι στη κυβέρνηση για να καταπνίξει και να καταστείλει κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών, που διαφωνούν και αντιστέκονται στις πολιτικές της. Παλιά της τέχνη κόσκινο. 

Έτσι την Παρασκευή 22/7 όταν ο Μητσοτάκης έκανε τη βόλτα του στην ωραία πόλη μας, η Αστυνομία, με άνωθεν εντολή, συνέλαβε τρεις νεολαίους, που προσπαθούσαν να αναρτήσουν πανό διαμαρτυρίας, ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησής του. Ένα πανό αποκλειστικά και μόνο με πολιτικά συνθήματα.

Ο Πρωθυπουργός της απάτης, της ακρίβειας, που εξαφανίζει το εισόδημα μας στα μισά του μήνα και της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους, δεν ανέχεται την παραμικρή εκδήλωση κριτικής και διαμαρτυρίας. Του χαλάνε το φόντο για τις σέλφι, που τόσο αυτάρεσκα συνηθίζει να μοστράρει από τις βόλτες του στα Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ.

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πρέβεζας καταγγέλλει και καταδικάζει την παραπάνω ενέργεια καταστολής και την προσαγωγή στην Ασφάλεια Πρέβεζας των τριών νεολαίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έχοντας κάθε συνταγματικό δικαίωμα, θέλησαν και προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό διαμαρτυρίας

Καλούμε όλες τις Δημοκρατικές, Προοδευτικές, Αριστερές δυνάμεις, κάθε Δημοκράτη πολίτη, να κάνουν το ίδιο κι όλοι μαζί να σηκώσουμε μέτωπο αντίστασης στον αντιδημοκρατικό αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης της Δεξιάς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα