Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:22

Πρέβεζα: Θεωρούν δεδομένο ότι θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!

2719 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2022, 8:55 μμ | 2 σχόλια

Δεν εξετάζουμε αν είναι νόμιμο, νόμιμο είναι κυκλοφορεί στο εμπόριο, νέοι και μάλιστα ανήλικοι το αγοράζουν και κυκλοφορούν. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό πατίνι και τα ανήλικα παιδιά που κυκλοφορούν  στην Πρέβεζα. Επικίνδυνο είναι; Κίνδυνοι εκδήλωσης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων υπάρχουν; Σαφώς και υπάρχουν για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που με προέτρεψαν να γράψω αυτό το κείμενο και μου είπαν να χτυπήσω καμπανάκι κινδύνου. Μάλιστα μου ανέφεραν παραδείγματα στην Πρέβεζα με ανήλικα παιδιά που οδηγούν ηλεκτρονικά πατίνια και από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έγιναν σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Την 1η του Ιούνη είχαμε ατύχημα με ανήλικο που οδηγούσε ηλεκτρονικό πατίνι στην Πρέβεζα και ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πολίτες τις Πρέβεζας και ανάμεσά τους πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, θεωρούν δεδομένο ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές στην Πρέβεζα!

“Εδώ δεν έχουμε δρόμους για αυτοκίνητα, τα ανήλικα παιδιά με τα ηλεκτρονικά πατίνια είναι κίνδυνος -θάνατος και για τα ίδια αλλά και για τους άλλους. Δώστε έμφαση το θέμα, για να λάβουν τα μέτρα τους οι γονείς” Μας είπαν συμπολίτες μας.

Σπύρος Πλέουρας

 

2 σχόλια για “Πρέβεζα: Θεωρούν δεδομένο ότι θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!”

  1. Ο/Η John Doe λέει:

    Ηλεκτρικά …. όχι ηλεκτρονικά

  2. Ο/Η Mark Buckland λέει:

    Regarding the report of children riding the electric scooters there seem to be many factors overlooked.
    They should be classified as a mechanically propelled vehicle and as such would need a driving licence to be allowed on a public road. In addition the scooters would need to be registered, have insurance, need to use crash helmets and comply with construction and use regulations so to have adequate lighting. The list could go on and on.
    If these points were in place it would save many young people from injury or even worse.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα