Τρίτη, 16/04/2024 | 20:13

Πρέβεζα: Η Ευχάριστη είδηση της ημέρας- Αισιοδοξία για τον 22χρονο του σοβαρού τροχαίου

1549 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/06/2022, 5:34 μμ | 0 σχόλια

 

Πριν λίγες μέρες ένας 22χρονος συμπολίτης όταν έφυγε από το δρόμο το δίκυκλο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Από εκεί μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Άρτας. Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, δεν είχε επιπλοκές και σταδιακά άρχιζε να εμφανίζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Την ημέρα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου όμως που τον “ξύπνησαν” οι γιατροί στο νοσοκομείο Άρτας, καταλάβαινε τα πάντα, όμως πονούσε και είναι φυσιολογικό μετά από τέτοιο χτύπημα. Οι προσευχές όλων μας εισακούστηκαν και το 22χρονο παλικάρι από την Πρέβεζα πάει καλύτερα. Υπάρχει αισιοδοξία και ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος.

Εδώ θα μας επιτρέψετε να απευθύνουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και να συγχαρούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Γενικού νοσοκομείου Άρτας και βεβαίως τον διοικητή του νοσοκομείου Άρτας, τον Πρεβεζάνο Ευάγγελο Ντάκουλα! Kαι ένα μπράβο στους γιατρούς του Γ.Ν. Πρέβεζας που σε μια τόσο δύσκολη περίπτωση, τις πρώτες δύσκολες ώρες έκαναν καλή δουλειά, παραδίδοντας τον νεαρό στους γιατρούς στην Άρτα σε καλή αιμοστατική κατάσταση.

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα