Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:23

Καμπάνια Ολικής Επαναφοράς GEA – Grammo, Ερατώ, Απόλλων από 15/6/2022 έως 15/8/2022

445 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2022, 11:29 πμ | 0 σχόλια

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι ο Οργανισμός GEA – GRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ o μοναδικός Αστικός μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Είσπραξης των Συγγενικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί εδώ και 10 χρόνια όλους τους Μουσικούς, Τραγουδιστές και Παραγωγούς, Έλληνες και ξένους, προχωράει σε συνεργασία με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στην ενεργοποίηση καμπάνιας ολικής επαναφοράς των επιχειρήσεων στην νέα κανονικότητα.
Αυτή η νέα πρωτοβουλία έχει ως πρωταρχικό στόχο την ομαλή αποκατάσταση της αγοράς σε σχέση με τα δικαιώματα μουσικής με κοινωνική ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες μας, τις επιχειρήσεις, τους δικαιούχους μας, το κράτος και την κοινωνία μετά από καιρούς πανδημίας και πολέμου που οδήγησαν σε εκτόξευση των τιμών, οικονομική κρίση και ύφεση αλλά και σε κλίμα αβεβαιότητας και μόνιμης ανησυχίας για την επόμενη μέρα και πως αυτή θα αποκατασταθεί.
Στην καμπάνια, η οποία θα είναι σε ισχύ για 2 ολόκληρους μήνες, από 15/06/2022 έως 15/08/2022, μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις αποκλειστικά από τον κλάδο της καφέ – εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, εφόσον έχουν καταβάλει το ανταποδοτικό τέλος των 30€ στο Επιμελητήριο που υπάγονται. Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβληθούν ρυθμίζοντας, σε άκρως προνομιακή τιμή, όλες τις εκκρεμότητες των αναδρομικών ετών χρήσης μουσικής από την έναρξή τους έως και 2022.
Μοναδική προϋπόθεση, η υπογραφή 2ετούς συμφωνίας που θα αποτυπώνει σε ένα συνολικό πακέτο τις αμοιβές όλων των ετών έως και 2023. Το ύψος της αμοιβής θα ορίζεται από εξειδικευμένο εκπρόσωπο του Οργανισμού σε συνεργασία με τον εκάστοτε επιχειρηματία, βάσει της πραγματικής δραστηριότητας της επιχείρησης.
Δείτε περισσότερα στο website: https://www.geamusic.gr/kampania-olikis-epanaforas/

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα