Σάββατο, 20/04/2024 | 12:25

Και η Καρδιά μας στη θέση της και οι ψυχές μας ένα με μια ψυχή…

1021 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2022, 11:46 μμ | 0 σχόλια

 

Δεν υπάρχει δρόμος, σοκάκι, πούλμαν, αεροπλάνο, ακόμα και τρένο που να μην έχουν συναντηθεί οι μυημένοι με το μανιφέστο του ανήσυχου και προχωρημένου για τις εποχές, τη χώρα και το δικό μας ποδόσφαιρο, ηγέτη.

Αυτή η παρέα που ξεκίνησε όντως ως παρέα και έγραψε ιστορία, όχι απλά μεγάλωσε, αλλά γιγαντώθηκε, έγινε φυλή και κατά ένα μυστήριο, αλλά πραγματικό τρόπο, δεν έχανε ποτέ.

Πούλμαν είτε από Πρέβεζα, είτε από Πάτρα, κάθε μέρα με το τηλέφωνο στο χέρι και η μαγική φωνή του 64… σε μάγευε και σε ταξίδευε στα πιο απίστευτα μέρη.

Που να τα βρεις αυτά,αλλού, ούτε για πλάκα.

Άλλο επίπεδο, άλλη κουλτούρα, άλλος λαός, άλλη ιστορία.

Και η ιστορία μπορεί να ξεκίνησε το 1924, όμως από το 1975, το 1982 και έπειτα γίνονταν μια Βυζαντινών αποχρώσεων επανάσταση κι ένας υπέροχος κόσμος (μπορεί και… θαυμαστός) διανοίγονταν μπροστά σου και βρισκόσουν εκεί που πάντα ήθελες να είσαι.

Απίστευτη ομορφιά και το εντελώς αντίθετο, από την… προβατοποίηση που έβλεπες αλλού…

Μας θεωρώ προνομιούχους εμάς που καταλάβαμε, αυτοί που δεν κατάλαβαν, κατάπιαν καραμέλες τυλιγμένες με συνομωσιολογίες και τα συναφή.

Επειδή αυτή η παρέα όσο μεγάλη και να ήταν όπου και να έπαιζε, δεν έχανε ποτέ κι ας έχανε η ομάδα, δεν γίνεται να χάσει και δεν θα χάσει σε μια ακόμη ιστορική συνάντηση, σαν εκείνες τις βραδιές ηρώων.

Οι αντοχές μας δοκιμάζονται ξανά, αλλά η αγάπη μας είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπαίνει σε καλούπια και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά αυτή η μαγεία που μας γλυκαίνει το αίμα,(αίμα στις φλέβες μας, ποτό στο ποτήρι μας, έρωτας στη ζωή μας) δεν έφυγε ποτέ και σίγουρα γι’ αυτούς που είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα, κάνουν για μια ακόμη φορά αυτό που ξεκίνησε από τους Παππούδες μας και έγινε σκυτάλη από γενιά σε γενιά. Βγαίνουν ξανά μπροστά.

Όπως τότε με τους ΑΕΤΟΥΣ και τους ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ (το 1989 ήτανε;).

Και η καρδιά μας είναι στη θέση της και οι ψυχές μας είναι ενωμένες με μία από τις ομορφότερες ψυχές. Πάλι θα νικήσουμε!

ΣΠΥΡΟΣ- THUNDER 21

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα