Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:18

Θανάσης Καββαδάς: «Με 11 άτομα για 3 μήνες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας»

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2022, 5:33 μμ | 0 σχόλια

Με 11 επιπλέον άτομα ενισχύεται για τους επόμενους 3 μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, αφού έγινε δεκτό το αίτημα που μετέφερε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, σε αλλεπάλληλες συναντήσεις του με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την ανάγκη ενδυνάμωσης της αστυνομικής δύναμης του Νομού ενόψει καλοκαιριού.

 


Οι 11 αστυνομικοί θα πάρουν σύντομα φύλλο πορείας για να παρουσιαστούν στη Λευκάδα το Σάββατο 25 Ιουνίου.
Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:
«Από τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από τις συναντήσεις που είχα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ.Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου, και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, είχα μεταφέρει την ανάγκη ενίσχυσης της ΑΔ Λευκάδας με προσωπικό τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες και είχα λάβει τη ρητή διαβεβαίωση από όλες τις πλευρές ότι το αίτημα αυτό θα ικανοποιούνταν.
Για το θέμα είχε προηγηθεί συνάντηση στο γραφείο μου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λευκάδας όπως και με τον Πρόεδρο Αξιωματικών Ιονίων Νήσων, κ. Επαμεινώνδα Κατωπόδη, κατά την οποία μου είχαν μεταφέρει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στη συνέχεια, έπειτα από νέες επαφές μου με το Υπουργείο, δεσμεύθηκα με τη σειρά μου τόσο απέναντι στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, κ. Νίκο Νικολάου, τον οποίο συνάντησα τον Απρίλιο, όσο και απέναντι στα μέλη της αστυνομικής δύναμης Λευκάδας, ότι για πρώτη φορά θα ικανοποιούνταν το αίτημα για έκτακτη ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η ασφάλεια των πολιτών είναι σταθερά πρώτη προτεραιότητα αυτής της Κυβέρνησης, και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, όχι μόνο διότι οι υποσχέσεις τηρούνται αλλά κυρίως διότι η Αστυνομία στο Νομό μας θα μπορεί με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να επιτελέσει το έργο της τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες. Στεκόμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, για να μπορεί και εκείνη με τη σειρά της να στέκεται στο πλευρό κάθε πολίτη.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα