Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:37

Αγρίνιο: 54χρονος αυτοκτόνησε με χάπια – Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν βρεθεί νεκρός

576 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2022, 8:15 πμ | 0 σχόλια

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου σε διαμέρισμα στο κέντρο του Αγρινίου ένας άνδρας που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Το δραματικό τηλεφώνημα μιας γυναίκας κινητοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν σε διαμέρισμα στο κέντρο του Αγρινίου για να προλάβουν το απονενοημένο διάβημα ενός 54χρονου.

 

Ο άνδρας είχε ενημερώσει προηγουμένως τηλεφωνικώς τη συγκεκριμένη γυναίκα πως κατανάλωσε όλη την ποσότητα χαπιών που είχε στο σπίτι του για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί μάλιστα για να μπουν στο χώρο έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στην οδό Παπαστράτου και εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως προβλέπεται, θα ενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας ενώ από τις αστυνομικές αρχές ενεργείται και προανάκριση για το σοκαριστικό συμβάν.

Ο αυτόχειρας διέμενε μόνος του και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό λάμβανε τα χάπια. Δυστυχώς έδωσε τέλος στη ζωή του με τον τραγικό αυτό τρόπο.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα