Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:05

Συλλήψεις στην Πάργα για διακίνηση ναρκωτικών- Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

609 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/06/2022, 11:30 πμ | 0 σχόλια

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας συνέλαβαν την 12-06-2022 το μεσημέρι στην Πάργα αλλοδαπό και ημεδαπή, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με τη μεταφορά ναρκωτικών από την Αθήνα με προορισμό περιοχή της Πρέβεζας και με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο αλλοδαπός.
Αντιλαμβανόμενος ο οδηγός την παρουσία των αστυνομικών πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου συσκευασία με ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα αμέσως μετά, παρά την προσπάθεια του αλλοδαπού να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Η παραπάνω συσκευασία ανευρέθηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι περιείχε κοκαΐνη βάρους -67,5- γραμμαρίων, ενώ σε εξονυχιστικό έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη στον εσωτερικό καθρέφτη ακόμη μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -4,4- γραμμαρίων.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στην Αθήνα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «EVELIN» και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βρέθηκαν στο σπίτι του αλλοδαπού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -16,4- γραμμαρίων και -3- ναρκωτικά χάπια, ενώ στης ημεδαπής μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης.
Κατασχέθηκαν ακόμη το παραπάνω αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό -140- ευρώ και -2- κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα