Δευτέρα, 17/06/2024 | 21:24

Ποδηλατική βόλτα για τους νικητές της μάχης κατά του καρκίνου στην Πρέβεζα

539 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2022, 3:13 μμ | 0 σχόλια


Εντυπωσιακή συμμετοχή με πολλά μηνύματα
Ηχηρό μήνυμα για τη νίκη της ζωής στη μάχη με τον καρκίνο έδωσαν οι πολίτες της Πρέβεζας οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στην ποδηλατική βόλτα που συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμος Πρέβεζας ,ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΗΝΙΟΧΟΣ΅ ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ευπαθών ομάδων Φίλων Εθελοντών και Ιατρών Δήμου Πρέβεζας “ΜΑΖΙ” και η Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας .

 


Σημείο συνάντησης ήταν η πλατεία Ανδρούτσου ενώ την εκκίνηση έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό και την υποστήριξή του στα άτομα που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές, ευχαριστώντας θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες απόλαυσαν την όμορφη βόλτα και κατέληξαν στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος τους υποδέχτηκε και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους εξέφρασε και αυτός τον θαυμασμό του στους νικητές της μάχης με τον καρκίνο , που η πίστη και το θάρρος τους τους οδήγησε να κερδίσουν τη δυσκολότερη μάχη της ζωής τους. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου και τις καθημερινές μικρές εξαρτήσεις από την κ. Μασκλαβάνου Χριστίνα Κλινική Ψυχολόγο-Εξαρτησιολόγο των ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Όνειρο ζωής». Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού “Ηνίοχος” έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση του ποδηλάτου ενώ έγινε και ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη της άθλησης ενάντια στον καρκίνο.
Ως αναμνηστικά της ξεχωριστής αυτής μέρας ο Δήμος μοίρασε καπέλα και σφυρίχτρες, ενώ σ τους συμμετέχοντες κληρώθηκαν και δώρα-προσφορές από τα καταστήματα ποδηλάτων της πόλης μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα