Κυριακή, 03/03/2024 | 21:06

Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων: Επτά αθλητές στο προπονητικό κοινόβιο Εφήβων – Νεανίδων

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2022, 6:37 μμ | 0 σχόλια

 

Ένα βήμα πιο κοντά στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Varese βρίσκονται επτά (7) αθλητές/αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που από σήμερα αποτελούν μέλη του προπονητικού κοινοβίου Εφήβων – Νεανίδων στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινά.
Συγκεκριμένα, οι Γκόγκου Αικατερίνη, Ντάρα Νεφέλη, Παπαϊωάννου Χριστίνα και Παπαϊωάννου Δήμητρα από κορίτσια καθώς και οι Κωστούλας Βασίλης, Κοπίδης Λεωνίδας και Κούτρας Δημήτρης από αγόρια έλαβαν κλήση για ενσωμάτωση στο προπονητικό κοινόβιο το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα γίνει η αξιολόγηση από το Τεχνικό Επιτελείο που θα διαμορφώσει την ελληνική εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί το διάστημα 27 με 31 Ιουλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Στο μεταξύ, την κοινοβιακή τους προετοιμασία συνεχίζουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Παλαιοπάνος Αθανάσιος και Φαΐτάς Παύλος, οι οποίοι στις 17 Ιουνίου θα αξιολογηθούν για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας σε ό,τι αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -23 και το Πανευρωπαϊκό Ανδρών Γυναικών.
Στην ίδια διαδικασία θα αξιολογηθεί και η αθλήτρια του σωματείου και 5η Ολυμπιονίκης του Τόκιο Κυρίδου Μαρία μετά την επιστροφή της από Πανεπιστήμιο της Αμερικής (Οχάιο), όπου μαζί με την αδερφή της Κυρίδου Αννέτα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο μικρό τελικό των πρώτων οκτακωπων. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για το Πανεπιστήμιο των δύο αθλητριών που έχουν πλέον το βλέμμα τους στραμμένο στο Παρίσι 2024 με αγώνισμα τη 2-Γυναικών.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι. εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του σωματείου που παίρνει μέρος στο προπονητικό κοινόβιο και στη διαδικασία των trials.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα