Σάββατο, 02/03/2024 | 08:53

Μήνυμα Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

429 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2022, 4:00 μμ | 0 σχόλια

 

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που φέτος συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις Καλή Επιτυχία!
Τη σχολική χρονιά που μας πέρασε, αφοσιωθήκατε στο διάβασμα και την προσπάθειά σας. Αφιερώσατε κόπο, ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, θυσιάσατε τον ελεύθερο χρόνο σας, κουραστήκατε. Ακόμα και μόνο για αυτήν την προσπάθεια αξίζουν στον καθένα και την καθεμία από εσάς συγχαρητήρια.
Αύριο, όλη αυτή η προσπάθεια και ο προσωπικός σας αγώνας για την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κορυφώνεται.
Να είστε αισιόδοξοι, ψύχραιμοι, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Και να θυμάστε ότι σε όλη τη ζωή σας θα υπάρχουν δοκιμασίες, αλλά και αμέτρητες ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας – και εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα κατακτήσετε. Να μην εγκαταλείψετε ούτε στιγμή τους στόχους σας. Γιατί οι στόχοι σας και ο δρόμος για την κατάκτησή τους θα σας διαμορφώσουν, θα σας ξεχωρίσουν, θα σας κάνουν μοναδικούς.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τις οικογένειες που στέκονται στο πλευρό σας και τους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε.
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα