Σάββατο, 20/04/2024 | 06:53

Ενδύματα ΣΟΡΟΚΑΣ: Εξαιρετική φωτογράφιση προώθησης προϊόντων και προβολή της Πρέβεζας

848 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/06/2022, 4:59 μμ | 0 σχόλια

Σε σημεία της πόλης της Πρέβεζας επέλεξαν τα “Ενδύματα Σορόκας” να προωθήσουν με φωτογράφιση τα επώνυμα  προϊόντα τους προβάλλοντας παράλληλα και την πόλη της Πρέβεζας.

 

Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ  θέτοντας υψηλά πρότυπα με φωτογραφικά στιγμιότυπα μας παρουσιάζει τα επώνυμα προϊόντα του σε νέα φωτογράφιση summer 2022 !

Η ποιότητα των επώνυμων προϊόντων των Ενδυμάτων Σορόκας και τα μέρη που επελέγησαν για να γίνει η φωτογράφιση  δημιούργησαν έναν εκπληκτικό συνδυασμό.

 

Σκοπός της καμπάνιας ήταν να παρουσιάσει στον σύγχρονο άντρα, τους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει στην καθημερινότητα του αλλά και σε πιο απαιτητικές ημέρες δημόσιας παρουσίασης με κουστούμια πολυτελείας.

 

 

Σε τρεις φάσεις έγινε η φωτογράφιση των προϊόντων των Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ. Με background μοναδικές εικόνες από την πισίνα του τετραστερου ξενοδοχείου Daluz, από την Κυανή Ακτή cafe restaurant και το μοναδικό Alila villa έδωσε ένταση στο fashion project και προβάλλει και ελκυστικά -για τον επισκέπτη- μέρη της Πρέβεζας.

 

Το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ είναι επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών: VERSACE ASLANIS GUY LAROCHE TOMMY HILFIGER LEE BERTO LUCCI MRT MARTINI SIDE EFFECT CABELL CARRERA CAMARO BROKERS D-ZINE SOGO INOX ITALIAN JOB Και πολλών άλλων ελληνικών και ξένων βιοτεχνιών.

Με τόσο μεγάλες εταιρείες να διαδέχονται η μία την άλλη μέσα σε μια μεγάλη συλλογή και με background τοπικές επιχειρήσεις της Πρέβεζας, το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ μαζί με τον διακεκριμένο τραγουδιστή Κώστα Μήτση και δια χειρός των φωτογράφων Νίκου Γκόλια και Θεόφιλο Καζαντζίδη, εργάστηκαν εξ ολοκλήρου για την προώθηση-διαφήμιση ολόκληρης της πόλης της Πρέβεζας, με το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να τους δικαιώνει.

Η Θεοδώρα Νταλαγιάννη ανέλαβε εξ ολκλήρου το Managment της φωτογράφισης και είναι πασιφανές ότι το έχει, αφού στον ίδιο ρόλο δημιουργεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

 

 

Ενδύματα Σορόκας στην Πρέβεζα-Εθνικής Αντιστάσεως 69 ΤΗΛ: 2682 0 61387

Παναγιώτης Σορόκας κιν : 6942576983

Ρούλα Σορόκα κιν : 6955490489

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα