Παρασκευή, 26/04/2024 | 10:13

Στο ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας ντρέπονται (;) να ανακοινώσουν τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας;

842 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2022, 2:20 μμ | 0 σχόλια

 

Την Κυριακή 8 Μάη 2022 το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ είχε εσωκομματικές διαδικασίες για ανάδειξη νομαρχιακών επιτροπών, συνέδρων και μάλιστα η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, από την Κυριακή 8 Μάη, μέχρι την Παρασκευή 13 Μαϊου παρότι από τη νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ποιοι εκλέγονται, δεν ανακοίνωσαν σταυροδοσία, τι ψήφους δηλαδή έλαβε ο κάθε υποψήφιος και η κάθε υποψήφια για τη νομαρχιακή επιτροπή.

Τι ακριβώς συμβαίνει μπορεί να μας πει κάποιος με επίσημο τρόπο; Ντρέπονται να ανακοινώσουν τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για τη νέα νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ;

Αυτή η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων στη σταυροδοσία τουλάχιστον των εκλεγμένων στη νέα νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο γεννά ερωτηματικά και απορίες, αλλά γεννά και σενάρια τα οποία δεν είναι και τόσο … κολακευτικά.

Κύριοι της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, βγάλατε ανακοίνωση για τα νέα άτομα που εκλέγονται στη νέα νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, τόσο δύσκολο είναι να ανακοινώσετε και τους σταυρούς, τις ψήφους που έλαβε το κάθε νέο μέλος; Ντρέπεστε; Φοβάστε; Κρύβετε κάτι;

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα