Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:25

Πρέβεζα: Απαιτούνται έλεγχοι σε ηλικιωμένους οδηγούς ΙΧ-Από θαύμα δεν έγινε τροχαίο στον Φόρο!

1820 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/05/2022, 9:23 πμ | 0 σχόλια

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα ατυχήματα και ορισμένα μάλιστα είναι και θανατηφόρα, στα οποία εμπλέκονται ηλικιωμένοι οδηγοί.

Στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στον κόμβο του Φόρου, οδηγός ΙΧ ηλικιωμένος στο αυτοκίνητο του οποίου επέβαινε επίσης ηλιιωμένη, πιθανότατα σύζυγός του, βγήκε στη μέση του κόμβου χωρίς να κοιτάξει το στοπ ενώ οι αντιδράσεις του ήταν σχεδόν νωχελικές και χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά οδηγού άλλου ΙΧ και φρένο οδηγού δικύκλου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Θα πρέπει να γίνουν έλεγχοι από την τροχαία Πρέβεζας σε ηλικιωμένους οδηγούς ΙΧ των οποίων τα αντακλαστικά είναι μειωμένα λόγω της ηλικίας τους και εύκολα μπορεί να λάβουν χώρα τροχαία ατυχήματα με απρόβλεπτη κατάληξη. Εάν δεν έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν, να τους απαγορευτεί! Αν λόγω ηλικίας παρανόμως οδηγούν, να τους επιβληθεί πρόστιμο και τα προβλεπόμενα από τον νόμο!

Στον κόμβο του Φόρου, την Παρασκευή 6 Μάη, για δευτερόλεπτα; για κλάσματα δευτερολέπτου; Δεν έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα. Τροχαίο ατύχημα που δεν έγινε, μάλλον από θαύμα.

Η φωτογραφία είναι αρχείου…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα