Παρασκευή, 26/04/2024 | 04:20

ΠΑΣΟΚ-Π.Ε. Πρέβεζας :Σαρωτική Πρωτιά του Σπύρου Κόκκαλη, με 150 ψήφους διαφορά από τον 2ο!

1381 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2022, 9:08 μμ | 0 σχόλια

Κι ενώ σε αρκετές περιοχές της χώρας ήδη έχουν ανακοινωθεί οι ψήφοι που έλαβαν οι εκεί υποψήφιοι για τις νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ, στην Πρέβεζα, παρατηρήθηκε μια μικρή καθυστέρηση, όχι εσκεμμένα θέλουμε να πιστεύουμε.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ενώ σαρωτική ήταν η πρωτιά του Σπύρου Κόκκαλη, που έχει περίπου διαφορά…150 ψήφων από τον δεύτερο ή μάλλον για να ακριβολογούμε από την… δεύτερη, γιατί μετά τον Σπύρο Κόκκαλη, ο δεύτερος είναι γένος θηλυκού, είναι γυναίκα.

Με ανεπίσημα στοιχεία αφού όπως σας προαναφέρω επίσημα δεν έχουν βγει ακόμα από τη νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Κόκκαλης έλαβε 551 (!) ψήφους, ενώ η δεύτερη 401. Δηλαδή με απλά μαθηματικά ο Σπύρος Κόκκαλης παίρνει ένα ποσοστό 25% στο σύνολο των ψηφισάντων στο ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ασφαλώς πρόκειται για μια σαρωτική πρωτιά , είναι μια μεγάλη τιμή από τον κόσμο στο πρόσωπο του Σπύρου Κόκκαλη, που με… ποδοσφαιρικούς όρους, έπαιξε μπάλα σε αυτή την εκλογική διαδικασία απλώνοντας τη φανέλα του ΠΑΣΟΚ την οποία και ο κόσμος τίμησε!

Σε μία ακόμη εκλογική διαδικασία ο Σπύρος Κόκκαλης, εκλέγεται και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Εκλέγεται θριαμβευτικά! Είναι εκλεγμένος στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (συνεχίζει να εκλέγεται για χρόνια), εκλέγεται στον κλάδο του πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχει εκλεγεί στο παρελθόν και στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και φυσικά όλα δείχνουν ότι ο Σπύρος είναι ένα πρόσωπο αγαπητό που εμπιστεύεται και στηρίζει η τοπική κοινωνία, σε κάθε ευκαιρία, με κάθε τρόπο.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση συγχαίρει τον Σπύρο Κόκκαλη, γι’ αυτή την άνευ προηγουμένου πρωτιά σε εσωκομματικό όργανο και του εύχεται και εις… ανώτερα!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα