Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:36

Και με τη σφραγίδα του Υπουργείου: Το τμήμα χρηματοοικονομικής και λογιστικής στην Πρέβεζα!

1046 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2022, 7:35 μμ | 0 σχόλια

 

Σας είχαμε προϊδεάσει εδώ και καιρό για τις θετικές εξελίξεις στο Πανεπιστημιακό τμήμα Χρηματοοικονομικής και λογιστικής που εδρεύει στην Πρέβεζα.

Σας γράφαμε με ακριβή τρόπο ότι το Πανεπιστημιακό τμήμα παραμένει στην Πρέβεζα και δεν μεταφέρεται στα Γιάννενα.

Προς επίρρωση των όσων γράψαμε, έρχεται η επιβεβαίωση με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το υπουργείο παιδείας!

Η Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποφοίτων που υπάγονται στην κατηγορία των πασχόντων από σοβαρές ασθένειες επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτό για το οποίο σας είχε πληροφορήσει η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με τη σθεναρή στάση του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, αλλά και των υπόλοιπων αιρετών της περιοχής μας. του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, αλλά και όλων των παρατάξεων που από την αρχή αντιτάχθηκαν σε ενδεχόμενη μεταφορά του τμήματος από την Πρέβεζα στα Γιάννενα!

Στην απόφαση, για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, περιέχονται αναλυτικά τα Τμήματα και οι Σχολές ως έχουν σήμερα. Έτσι η Λογιστική θα παραμείνει στην Πρέβεζα και τη νέα ακαδημαική χρονιά και για πολλές άλλες ακόμη, εκτός συγκλονιστικών απροόπτων…

Κρίμα για τις… φιλότιμες προσπάθειες των καθηγητών για μεταφορά του τμήματος από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, δεν τους βγήκε η επιθυμία, η πρόθεση και το όνειρο και δεν θα τους βγει ούτε στο μέλλον…

Από την πλευρά τους οι φορείς μας θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις υποδομές σε Εστία και Σίτιση και να επιδιώξουν το δίκαιο της μεταφοράς ολόκληρης της οικονομικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όλων των τμημάτων δηλαδή της σχολής στην Πρέβεζα!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα