Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:20

Έφερε γούρι στον ΠΑΟ, ο Πρεβεζάνος παρατηρητής του τελικού Θωμάς Κάρτσακλας

932 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/05/2022, 11:56 πμ | 0 σχόλια

Σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο η ΕΠΟ έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ορίστηκε λοιπόν και στον τελικό του Σαββάτου 21 Μαϊου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ως παρατηρητής του αγώνα και έφερε…γούρι στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας το 2014, πάλι ο Θωμάς Κάρτσακλας (Διακρίνεται στα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον πρόεδρο του ΠΑΟ Γιάννη αλαφούζο και τον Μεγάλο “μικρό” του Ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρη Σαραβάκο) ήταν παρατηρητής αγώνα, πάλι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ήταν ο τελικός και πάλι το τρόπαιο κατέκτησε ο ΠΑΟ.

Βέβαια του Θωμά…. το έχει η μοίρα του σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου Ελλάδας (εξυπακούεται ότι δε φταίει ο Θωμάς γι’ αυτό) να έχει να αντιμετωπίσει επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, έγινε στον τελικό του Σαββάτου 21 Μαϊου, αλλά το είχε… ξαναδεί το έργο και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας του 2018 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή και για την περιοχή μας που η Ελληνική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εμπιστεύεται και ορίζει Παρατηρητή αγώνα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ξαναφτάσει τελικό κυπέλλου Ελλάδας, δεν είναι διόλου απίθανο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητήσει από μόνη της παρατηρητή αγώνα τον Θωμά Κάρτσακλα… Τους φέρνει γούρι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα