Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:12

Τον καθηγητή σε σχολές της ΕΠΟ Αχιλλέα Υφαντίδη, παρακολούθησε ο Κυριάκος Παναγιωτίδης

458 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/05/2022, 1:42 μμ | 0 σχόλια

Την  Κυριακή 15/5/22, είχα την τύχη (για μια ακόμη φορά) να παρακολουθήσω τον αγαπητό μου Καθηγητή σε σχολές της ΕΠΟ, Ψυχολόγο – Επικοινωνιολόγο Αχιλλέα Υφαντίδη, σε μια όντως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».
Όσες φορές και αν παρακολουθήσεις τον αγαπημένο καθηγητή, πάντοτε έχεις κάτι καινούργιο να αλιεύσεις από αυτόν το υπέροχο ομιλητή. Έχει το δικό του τρόπο που σε συνεπαίρνει, σε καθοδηγεί σε σκέψεις που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία και την καλυτέρευση του ψυχικού κόσμου των αθλητών. Πολύ δε μάλλον και όσον αφορά τα παιδιά, τους μικρούς αθλητές του αθλήματος που αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.


Ότι και να πεις γι’ αυτόν τον επιστήμονα, εκτιμώ ότι θα είναι λίγο, αφού έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να σε παρασύρει σε σκέψεις (εποικοδομητικές για την δουλειά μας), που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι μπορούσε να υπάρχουν.
Για άλλη μια φορά η παρουσίαση του, έδωσε απαντήσεις σε πολλαπλά ερωτήματαπου εκφράζουμε όλοι οι προπονητές ενδόμυχα, δουλεύοντας με μικρούς αθλητές, με μικρούς ποδοσφαιριστές.
Αγαπημένε φίλε Αχιλλέα, να είσαι πάντα καλά, να μας οδηγείς με τον δικό σου απαράμιλλο τρόπο στην ιχνηλασία απαντήσεων σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους αθλητές μας.
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τον μοναδικό τρόπο που μας ανοίγεις δρόμους, στην καλυτέρευση των προσπαθειών μας.
Κυριάκος Παναγιωτίδης
Προπονητής UEFA “A”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα