Τρίτη, 21/03/2023 | 03:40

Στο team Sakkari το τμήμα αντισφαίρισης της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας

409 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2022, 4:21 μμ | 0 σχόλια

Ε.Φ.Ο.Α. – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Δ/νση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, Γραφεία: Ιωνίας 4, Πρέβεζα Τ.Κ.48100

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Με θέμα: Τροποποίηση του Καταστατικού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) συνεδρίασαν την Κυριακή 22/05/2022 τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΦΟΑ. Συζητήθηκε το άρθρο που αφορά τν ορισμό υποψηφίων στη Γενική Συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου – Εθνικής Επιτροπής – Εξελεγκτικής Επιτροπής – Εθνικής Επιτροπής κλπ.
Απορρίφτηκε η πρόταση για την ελεύθερη υποψηφιότητα οποιουδήποτε απλού μέλους του κάθε σωματείου χωρίς απόφαση του Δ.Σ.
Εγκρίθηκε με ποσοστό 85% ότι αρμόδιο να ορίσει τους υποψήφιους για τις εκλογές της ΕΦΟΑ είναι το Δ.Σ. του κάθε συλλόγου επιλέγοντας από τους έχοντες καταθέσει αίτηση στο Δ.Σ.
Διαπιστώθηκε άλλη μια φορά ότι μειοψηφία και πλειοψηφία ενεργούν αποτελεσματικά από κοινού με στόχο την αναβάθμιση του τένις.
Σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση προ μηνός ομόφωνα εγκρίθηκαν όλα τα άρθρα που έπρεπε να τροποποιηθούν και να εναρμονισθούν με τον Νέο Αθλητικό Νόμο της ΓΓΑ που αφορά όλες τις ομοσπονδίες.

Εκ μέρους της Γυμναστικής Ένωσης Πρέβεζας θέλω να συγχαρώ τον αθλητή του ομίλου μας ΜΠΡΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ , νικητή του Πανελλαδικό OPEN κατηγορίας 10 ετών που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα για την εξαιρετική επίδοση του και να του ευχηθώ να συνεχίσει με το ίδιο ζήλο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Σάκκαρη και την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου για την τιμή να μας εντάξει στο team Sakkari στους Internazionali BNL d’Italia στην Ρώμη.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα