Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:19

ΠΑΣΟΚΑΡΑ, “πράσινα” κάστρα Πάργας, σκευωρία απόπειρας βιασμού, “Δεξιοί” Πασόκοι -Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

723 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2022, 12:40 μμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 43…

ΠΑΣΟΚΑΡΑ ομαδάρα, είναι ζήτημα να βρεις, τέτοιο κόμμα στον πλανήτη ολόκληρο…

Εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη νομαρχιακών επιτροπών συνέδρων, κ.α την Κυριακή 8 Μάη και η συμμετοχή ήταν μεγάλη και στο νομό Πρέβεζας.

Υπήρξε βέβαια μια μικρή λεπτομέρεια. Δεν έγιναν οι διαδικασίες με κουμπιούτερ, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δηλαδή μπορούσε κάποιος να φουλάρει βενζίνη (είναι και ακριβή πανάθεμά τη αυτή την περίοδο) και να κάνει μια βόλτα σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού και να ψηφίσει; Και εάν είναι εγγεγραμμένος και στο ένα και στο άλλο και στο παρά… άλλο εκλογικό τμήμα και έχει ήδη ψηφίσει τρεις φορές, τι θα συμβεί; Θα βγουν άκυρες οι… τρείς ψήφοι που έριξε; αλήθεια που θα τις βρουν; Πάντως έαν υπήρξαν τέτοιου είδους πονηροί, καλό είναι να γνωστοποιηθεί η δράση τους. υποθετικά όλα τα παραπάνω σενάρια, μην παρεξηγηθεί ο Τομεάρχης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είχα κατεβάσει διακόπτες και το μυαλό και η καρδιά μου “ταξιδεύουν” κάθε φορά που βρίσκομαι στην Πάργα…

Την Κυριακή το πρωί δύο φίλοι ετοιμάζονταν να πάνε να ψηφίσουν στο ΚΕΠ του Δήμου Πάργας, σκέφτομαι δεν πάω να βγάλω δύο φωτογραφίες; Πράγματι, λέω ποιος είμαι σε δύο κυρίες της εφορευτικής επιτροπής και μου λένε: “Σε ξέρουμε” οκ! Όταν τις είδα και μαζί με αυτές και άλλους φίλους, το μυαλό μου γύρισε σε εκείνες τις εποχές που το ΠΑΣΟΚ στην Πάργα έπαιρνε κάτι… Σταλινικά… ποσοστά, έβλεπες δηλαδή στη λατρεμένη Αγιά, κάτι 67% κάτι 70% και ήταν από τις περιοχές με τα μεγαλύτερα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα σε όλους και σε όλα, ο πιστός στρατιώτης, αγωνιστής, επιτυχημένος επιχειρηματίας και αυριανός υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Δημητρίου

Εφορευτική επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ στην Πάργα ο Γιώργος Δημητρίου και στην Πάργα να έχει αρχίσει ο τουρισμός κι όμως ο Γιώργος… ΠΑΣΟΚΑΡΑ. Πιστός στρατιώτης του κινήματος, επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει δώσει χορηγίες σε ένα σωρό σωματεία κατά καιρούς, έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη και θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι ο Γιώργος Δημητρίου θα επελεγεί να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δεξιοί ΠΑΣΟΚΟΙ, ή δεξιοί ψηφοφόροι στις διαδικασίες και μην κάνουμε λες και ανακαλύψαμε την Αμερική…

Μην πέφτουμε δηλαδή από τα σύννεφα με κάποιες καταστάσεις που είναι η αποθέωση της Δημοκρατίας. Όσο πιο ανοιχτές είναι οι διαδικασίες σε ένα κόμμα κατά την ταπεινή μου άποψη, τόσο αυτό το κόμμα σφύζει από Δημοκρατία. Πήγαν λέει δεξιοί και ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Και μιλάμε για ελάχιστες περιπτώσεις. Πήγαν δύο άτομα επί παραδείγματι να ψηφίσουν ένα φίλο τους. Και τι έγινε; Είναι τόσο φοβερό; Πρέπει να τους στείλουμε στο πυρ το εξώτερο; Ας είμαστε σοβαροί ούτε την Αμερική ανακαλύψαμε ούτε πέφτουμε από τα σύννεφα. Μιλάμε για καταστάσεις, που συνέβαιναν και στο παρελθόν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και στο μέλλον. Στην Ελλάδα είμαστε, μην ξεχνιόμαστε στη χώρα που έδωσα τα φώτα της δημοκρατίας και του πολιτισμού σε όλο τον πλανήτη.

Σκευωρία είναι οι πληροφορίες που έχω για τη δήθεν…  υπόθεση απόπειρας βιασμού στην Πάργα…

Δεν πείθουν τα επιχειρήματα από τις ευφραφείς κατά τα άλλα συμπαθητικές κοπέλες από την Υεμένη για δήθεν απόπειρα βιασμού. Είναι από πιθανότητες που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύεται ότι τουρίστριες, άλλα είχαν σκοπό στο μυαλό τους. Οι αρχές βέβαια επειδή είναι ένα φαινόμενο που μοιάζει σύνηθες είναι σίγουρα υποψιασμένες και η δήθεν απόπειρα βιασμού, θα καταρρεύσει από κατηγορία. Ο Τομεάρχης το έψαξε πολύ το θέμα, αυτές τις μέρες που βρέθηκε στην Πάργα και έχω πλήρη επίγνωση του τι σας γράφω. Περιμένουμε σαφώς και την απόφαση της δικαιοσύνης για να έχουμε οριστικά και αμετάκλειτα την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα