Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:21

Ξεκίνησε το 20ο Preveza Jazz Festival -παρέστη η πρέσβης της Αυστρίας

536 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2022, 9:05 πμ | 0 σχόλια

Με καλύτερη επιλογή -σε σύγκριση με άλλες χρονιές- την πλατεία Ανδρούτσου ξεκίνησε την Πέμπτη 26-5-2022 το 20ο Preveza Jazz Festival και την εκδήλωση της έναρξης τίμησε η Α.Ε Πρέσβης της Αυστρίας, Hermine Poppeller .

Η Hermine Poppeller απηύθυνε  χαιρετισμό για τα 20 χρόνια του Φεστιβάλ και την συνεργασία στο πλαίσιο του θεσμού του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού, ενώ ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός αναφέρθηκε στην παρουσία της και στην συνεργασία στα πλαίσια του Ελληνοαυστριακού μουσικού καλοκαιριού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και πλήθος κόσμου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός AVEC, με το συγκρότημα της μάγεψε και το κοινό της Πρέβεζας με τις ερμηνείες της την πρώτη μέρα του 20ου Preveza Jazz Festival.

 

 

Το Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Preveza Jazz Festival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας. Υποστηρικτές της διοργάνωσης Preveza Jazz Festival 2022 είναι Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα στο πλαίσιο του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού 2022, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και το Σουηδικό Ινστιτούτο.
Μέγας Χορηγός είναι η Eurobank.

Ακολουθήστε το Preveza Jazz Festival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια Preveza Jazz Festival !
FOLLOW US: https://www.prevezajazzfestival.com/

FacebookTwitterEmailΑνταλλαγή

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα