Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:01

Αυτοδιοικητικοί, Φοβούνται τις εθνικές εκλογές; Δυνατές Επαφές Βαγγέλη Ροπόκη στο συνέδριο-Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

536 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/05/2022, 10:51 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 45…

Θα επηρεαστούν οι Αυτοδιοικητικές από τις Εθνικές εκλογές;

Σαφώς και θα επηρεαστούν , από τη στιγμή που σημαίνει ότι οι Εθνικές εκλογές θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την ολοκλήρωσή τους, τα αποτελέσματα και η έκφραση της πολιτικής βούλησης θα είναι γνωστά όπως και η κατεύθυνση ψηφοφόρων πολιτικών προσώπων που θα διεκδικήσουν λίγους μήνες μετά κάποιο θώκο ή κάποια θέση είτε στον πρώτο είτε στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μη…ψήφσις; Δη μη ψηφσις…

Είχε μείνει Κάγκελο ο Επιχειρηματίας από την Πάτρα, όταν άκουσε τηλεφωνική συνομιλία ανθρώπου σε θέση διοίκησης σε κάποια περιοχήτης Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας να μιλά κατά τον παραπάνω τρόπο σε… αρχαία Πρεβεζάνικα προς πολίτη που του είχε τηλεφωνήσει και ζητούσε… μια… κάποια εξυπηρέτηση. Κι αυτή η όμορφη πολιτική θεατρική παράσταση με αλλαγή διαλόγων ανά περίπτωση, αναμένεται να παιχθεί και σε λίγους μήνες. Προσεχώς δηλαδή! Είτε οι Εθνικές εκλογές διεξαχθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, είτε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, είτε ακόμα και τον Μάιο του 2023, θα προηγηθούν των αυτοδιοικητικών εκλογών με ότι αυτό συνεπάγεται… Και τι συνεπάγεται; Ότι ορισμένοι αν τους… στραβώσει η δουλειά, στην έσχατη περίπτωση θα βγάλουν όπλα, κράνη, παλάσκες και θα μπουν στα χαρακώματα για πόλεμο. Ορισμένοι μάλιστα θα ετοιμάσουν και το αυτοδιοικητικό τους κουστούμι και μετά τις Εθνικές θα παρτάρουν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εφόσον διαπιστώσουν  εχθρικές συμπεριφορές και υπόγειες διαδρομές… Κι όπως λέει και ο ORIGINAL Πιπεριάς: Τομεάρχη, παίξε μπάλα αγόρι μου!

Πολλές δυνατές Επαφές στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είχε Ο Βαγγέλης Ροπόκης, αισιόδοξος ο Γιώργος Δημητρίου…

Την ευκαιρία να συναντήσει πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είχε ο Πρώην Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης. Επιδερμικά, ολίγον επιφανειακά έγινε συζήτηση και για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο το κυρίως πιάτο, η ουσία δηλαδή, θα συζητηθεί στο εγγύς μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Ροπόκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Πρέβεζας και όπως είναι φυσικό δήλωσε …αυτοδιοικητικός.

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας Γιώργος Δημητρίου εκτιμώντας ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έδωσε ώθηση στη Δημοκρατική παράταξη κι αυτό αναμένεται να φανεί και στις κάλπες.

“Δεν ξέρεις να τρως εσύ φασολάκια…”

Από χωριό του Δήμου Ζηρού πουλούσε φασολάκια πριν χρόνια πολλά, επί δραχμής πλανόδιος πωλητής και πήγε μία κυρία να πληρώσει αλλά της έλειπαν …20 δραχμές, τότε ο πωλητής της πήρε τα φασολάκια από τα χέρια και της είπε: “Δεν ξέρεις εσύ να τρως φασολάκια”. Τελικά η κυρία βρήκε τις 20 δραχμές και αγόρασε τα φασολάκια. Ηθικό δίδαγμα υπάρχει στην παραπάνω πραγματική ιστορία;

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα