Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:41

Τους “άγχωσαν” Καραμανλής & Στέργιος; σε πανικό κάγκουρες,Τουριστικός αέρας Γεωργάκου -Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

921 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2022, 10:15 μμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 37…

Ίσως κάποιοι δεν θυμούνται και καλό είναι να τους φρεσκάρω τη μνήμη…

Προσπάθησε να προκαλέσει θόρυβο μια ισχνή μειοψηφία στο παρασκήνιο, που ήθελε να αποφασίζει  για τις τύχες του τόπου μας, δεν της βγαίνει και δεν θα της βγει ποτέ το σενάριο. Και τι έγινε βρε παιδιά που πήγε ο Πλέουρας στη βουλή;  Σιγά τα ωά! Σας θυμίζω για όσοι δεν το θυμούνται ότι το 2006 είχε πάει για μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.  Είχε πάρει τη θέση του Φώλια η Μερόπη Καλδή και ήταν ευρωβουλευτής. Κάλεσε λοιπόν όλους τους δημάρχους του νομού, τον τότε νομάρχη Βασίλη Ιωάννου και έναν δημοσιογράφο τον Σπύρο Πλέουρα. Μεγάλη μου τιμή και οκ! Και βγήκε φθόνος, ζήλεια, κόμπλεξ επειδή πήγα στη βουλή των Ελλήνων; Αν ξαναπάω στην Ευρωβουλή δηλαδή τι θα γίνει;  Και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δημοσιογράφος δεν έβγαλε τέτοια στοιχεία, αλλά κάτι… πολιτικαντίσκοι.  Συνηθίζω να γράφω -γιατί αποτελεί μια πραγματικότητα και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της μικρής μας κοινωνίας-ότι έχει και συν η περιοχή μας που είναι μικρή. Με όσα άσχημα μπορεί να φέρει κανείς ως παραδείγματα και λαϊκά ρητά του τύπου “κακό χωριό τα λίγα σπίτια” το γεγονός ότι λίγο-πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε τι… ρόλο βαράει ο καθένας, το θεωρώ πολύ σημαντικό γεγονός.

Από φωτιά κι αμόνι περάσαμε κι αντέξαμε και συνεχίζουμε…στους Κάνγκουρες θα κολλήσουμε; 

Είναι γνωστός πλέον ο ρόλος τους και επέλεξαν την οδό του φόβου. Σκορπάει τρόμο ο Τομεάρχης; Μα γιατί καλέ, είναι γλυκός άνθρωπος. Α, μας κάνει χαλάστρα γιατί γράφει τα πράγματα με το όνομά τους. Δε στέλνετε κάνα χαρτάκι, να σας περνάω τις απόψεις σας, να βγάζει κι ο κόσμος τα συμπεράσματά του; Όχι στα κρυφά, όχι στο παρασκήνιο, εδώ στην Αρένα όποιος θέλει. Να αντιπαρατεθούμε δημόσια και με επιχειρήματα. Τι φοβάστε; Για ελάτε ντε, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος! Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι και είναι κρίμα, είναι ότι εγώ ζω, τρέφομαι με τέτοιες καταστάσεις δυναμώνω, αλλά που να το καταλάβουν. Βούτυρο (καταραμένη δίαιτα) στο ψωμί μου… a piece of cake! βάλτε μου ευκολάκια, γουστάρω.

Έκανε μεγάλο Γκελ η φωτογραφία του Στέργιου Γιαννάκη με τον Κώστα Καραμανλή…

 

Και θα συνεχίσει από ότι βλέπω να κάνει γκελ, γιατί είναι ένα στιγμιότυπο μετά από θερμό εναγκαλισμό του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ και του πρώην πρωθυπουργού.

Μια χούφτα άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι το κέντρο της γης; Μιλάμε για εγωκεντρισμό ή και για εγωπάθεια;

Αλήθεια τι ενόχλησε πιο πολύ τη συνωμοσία των ολίγων;

Ο Κώστας Καραμανλής ή ο Στέργιος Γιαννάκης ή και οι δύο; Δεν πειράζει ξυδάκι! Σας ξαναβάζω τη φωτογραφία στον τομεάρχη για να τη βλέπετε και να τους …καμαρώνετε! Αν αγχωθήκατε, πάρτε βαθιές ανάσες… και πιείτε και λίγο νερό!

Αργούν οι εκλογές μη τρέχετε από τώρα και ιδρώσετε…

Οι κυβερνητικοί διατυμπανίζουν για Εθνικές εκλογές το 2023, αν υπάρξει αιφνιδιασμός και γίνουν νωρίτερα αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Και φυσικά ακόμα πιο πίσω από τις Εθνικές εκλογές, έρχνται οι Δημοτικές εκλογές. υπάρχουν άνθρωποι που είναι χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο όπως ο Γιώργος Νίτσας και ο Βαγγέλης Ροπόκης και έχουν βάση με την οποία ξεκινούν για τις δημοτικές εκλογές του 2022 και φυσικά η παράταξη της πλειοψηφίας του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου. το τι θα προκύψει ως νέο, μένει να φανεί στην πορεία. Σε ανεπίσημο επίπεδο υπάρχει μπόλικο υλικό, όταν περάσουμε σε επίσημο επίπεδο, θα μπορούμε σίγουρα να πούμε και να σχολιάσουμε περισσότερα.

Με πληροφόρησαν για συνάντηση της παράταξης του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου σε τουριστικό χωριό…

Μιλάω βέβαια για παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Πρέβεζας και η πολιτική αυτή συνάντηση των μελών της παράταξης του δημάρχου, έχει τουριστικό … αέρα!

Απόλυτα εύστοχο γιατί αν θέλουμε να βάλουμε σε αντικειμενική διάσταση τα πράγματα, είναι πολύ σημαντικό το έργο που συντελείται σε επίπεδο τουριστικής προβολής στο Δήμο Πρέβεζας. Πριν τη σημερινή δημοτική αρχή, δεν ασχολούνταν και πολύ οι προηγούμενοι. Σιγά με τον τουρισμό θα ασχολούνταν; Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση αυτή δεν προσκλήθηκαν-σύμφωνα με πηγές- εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης. Επειδή ξέρω ότι θα ρωτάτε, άντε, στο Κανάλι κανόνισαν να συναντηθούν οι άνθρωποι…

 

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα