Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:45

Τα ZAKCRET Sports στην καρδιά των Ιωαννίνων!

782 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2022, 1:05 μμ | 0 σχόλια

 

Περισσότερα από 50 brands για όλες τις ηλικίες στις καλύτερες τιμές, φιλική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό και προϊόντα για όλα τα στυλ και τις αθλητικές ανάγκες, θα βρει κανείς στο νέο κατάστημα ZAKCRET SPORTS στη «καρδιά» των Ιωαννίνων! Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα αθλητικών ειδών βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Μιχαήλ Αγγέλου στον αριθμό 7 και εξυπηρετεί πλέον όχι μόνο τους κατοίκους των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πλέον το δικό τους φυσικό κατάστημα ZAKCRET SPORTS για να κάνουν τις αγορές τους διαλέγοντας αθλητικά & casual brands ανάμεσα σε δεκάδες παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ! Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει και να καθοδηγήσει ανάλογα με τις ανάγκες σας!
Το νέο κατάστημα στα Ιωάννινα αποτελεί το 23ο κατάστημα σε όλη την Ελλάδα επεκτείνοντας την αλυσίδα των ZAKCRET SPORTS με την εμπειρία στα αθλητικά είδη να μετρά 47 χρόνια! Από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός της Κυριακής, θα βρείτε όλα όσα θέλετε για εσάς και τους αγαπημένους σας!

“ALL FOR YOU”

Η κάθε αγορά σου στα ZAKCRET SPORTS είναι γεμάτη εκπλήξεις! Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο πρόγραμμα Zakcret «ALL FOR YOU» στο https://allforyou.zakcret.gr καθώς με τις αγορές από κάθε κατάστημα ZAKCRET Sports, Sneaker Cage, Outlet Center αλλά και στα e-shops zakcret.gr, sneakercage.gr, district75.gr και outletcenter.gr αποκτάς πόντους, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις με διάφορους τρόπους! Τα προνόμια του «ALL FOR YOU» είναι πολλά! Κερδίζεις δωροεπιταγές, διπλασιάζεις πόντους από συγκεκριμένα είδη, ενημερώνεσαι για ευκαιρίες και μπαίνεις στο μεγάλο sports club ώστε να μαθαίνεις πρώτος για νέες κυκλοφορίες, αλλά και μοναδικά sports events. Ήδη το «ALL FOR YOU» μετράει 300.000 μέλη και συνεχίζει. Γίνε και εσύ μέλος του «ALL FOR YOU» και ετοιμάσου να ζήσεις μια εμπειρία με δώρα only for you!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα