Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:41

Στην συχνότητα του OPEN TV Ζωντανά τα Beach bar της Πρέβεζας

681 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2022, 11:31 πμ | 0 σχόλια

Την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και περίπου 9 το πρωί, προβλήθηκε σε ζωντανή σύνδεση γνωστό Beach bar της Πρέβεζας όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκίδης Πολύκαρπος, μίλησε στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη για την μοναδική παραλία 25 χιλιομέτρων που εκτείνεται από το τουριστικό Χωριό του Μύτικα μέχρι το Υπέροχο Χωριό της Καστροσυκιάς, με ενδιάμεσο σταθμό το φαντασμαγορικό Χωριό του Καναλίου για ένα Cocktail!!
Με τόσα υπέροχα beach bars που έχει η μοναδική ακτογραμμή του Νομού μας πιστεύουμε ως Ένωση οτι θα πρέπει να δώσουμε το στίγμα στους Νέους ηλικιακά επισκέπτες οτι μπορούν να επιλέξουν τον Νομό μας για τις διακοπές τους. Στοχεύουμε στην επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου με εξωστρέφεια, Στρατηγική, Επικοινωνιακή πολιτική και τις Δημόσιες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 15 χρόνια.
Ο Νομός της Πρέβεζας είναι Μοναδικός όπως και οι κάτοικοι αυτού!!!
Μπορούμε να τρέξουμε με άλλες ταχύτητες το τουριστικό προϊόν αρκεί να είμαστε συντεταγμένοι προς το κοινό καλό!!!
Το σκεπτικό είναι πως πρέπει να είμαστε συχνά στους τηλεοπτικούς δέκτες της Χώρας μας ώστε ο Νομός μας να μην ξεχνιέται και να είναι πρώτος στις επιλογές για διακοπές του κάθε επισκέπτη.
Πρέπει να σεβαστούμε και να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί ότι πολύτιμο και χρήσιμο έχει Τουριστικά ο Νομός της Πρέβεζας και να το αξιοποιήσουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε όλα τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού μας στο 100%.
Η Πρέβεζα είναι το κόσμημα της Ηπείρου!!!
Ευχαριστούμε τους παρουσιαστές της εκπομπής Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη, την Αρχισυντάκτρια Γεωργία Λινάρδου και το επιτελείο της αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN.
Ευχαριστούμε επισης τον ιδιοκτήτη του Beach bar Δημήτρη Ρούγκα για τα υπέροχα πλάνα που μας έδωσε από την επιχείρηση του για να υποστηρίξουμε δυνατά την εικόνα της σύνδεσης!

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα